Wajah Baru Blog Sii Nurul

Assalamualaikum
Bismillah

Sebenarnya aku terfikir nak tukar wajah baru blog. Sejujurnya aku suka sangat dengan blog aku sekarang nie. Lagi-lagi my fav blogger Mayy Jie yang make over kan siapa yang tak suka. Kalau korang berminat nak merasa hasil sentuhan Mayy Jie boleh klik "TEMPAHAN EDIT RESPONSIVE TEMPLATE"

Walau bagaimanapun hatiku tergugat dengan post-post Sis Hawa kita nie sebab ramai yang tempah kat dia. So, nak jugalah kan merasa hasil tangan Sis Hawa.

Untuk menghargai jasa baik Sis Mayy Jie kita aku juga dah backup template tu. Manalah tau rindu nak guna balik kan. Aku suka dengan orang-orang kreatif nie sebab sedar diri juga memang aku tak kreatif hahaha.



Ohh template ~ I will be missing you. Thank you kerana setia berkhidmat dengan aku. 


Dah lama mengidam template bertukar wajah. Alhamdulillah Sis Hawa memang terbaik dan senang nak dibawa berbincang. Tambahan pula aku agak cerewet sedikit. Dari segi pakej harga pula memang murah dan sangat berbaloi. 

Dan yang paling bestnya, Sis Hawa edit rasanya tak sampai 3 hari pun. Yang lama tu pun menunggu giliran ja. Nampak sangat ramai pelanggan dia. Bulan lepas ja pun Sis Hawa designkan lebih daripada 20 orang pelanggan. Semoga dimurahkan rezeki selalu.

Setelah menunggu dengan sabarnya. Inilah hasilnya yang korang tengok sekarang. Apa pendapat korang tentang Wajah Baru Blog Sii Nurul?


Tadaaa~ hasil tangan Sis Hawa.



Kalau korang berminat nak tempah edit blog daripada Sis Hawa boleh hubungi melalui FB atau email

FB : Siti Awadah
email : sishawadesign@gmail.com