Catatan terbaharu

7 Cara Hilangkan Sakit Gigi Dengan Mudah

Assalamualaikum Bismillah Masalah kesakitan gigi bukan sahaja boleh mengganggu aktiviti di siang hari, kadangkala nak tidur malam… Read more »

4 Amalan Pembuka Pintu Rezeki dan Penghilang Kesusahan

Assalamualaikum Bismillah Salah satu hobi yang dari dulu aku suka buat ialah menulis (taking notes) sebab aku jenis yang mudah lu… Read more »

Resepi Mee Goreng Ayam Masakan Sabah

Assalamualaikum Bismillah Hai hari ini aku mahu kongsikan dengan korang masakan sabah, which is masakan aku lah hehe iaitu Mee G… Read more »

Pengalaman Menginap di Regalo Hotel, Kota Laksamana Melaka

Assalamualaikum Bismillah Tahun ini tidak dapat balik Sabah untuk beraya, maka kami pun beraya di Melaka. Pertama kali sebenarnya… Read more »

Resepi Vietnamese Spring Rolls

Bahan-bahan popia. Rice paper wrapper (boleh dibeli dipasaraya) Daun pudina Udang yang direbus dan dibuang kulit Lobak merah yang… Read more »

Berapa Kerap Sepatutnya Rawatan Karang Gigi Dilakukan

Assalamualaikum Bismillah Kini, sudah ramai yang mula mengambil berat akan kesihatan mulut dalam masyarakat kita. Prosedur cuci … Read more »

Muatkan lagi catatan Tiada hasil carian ditemui