Muat Turun Aplikasi Boost & Dapatkan RM8 Secara Percuma

Assalamualaikum
Bismillah

Hai semua! Siapa yang pernah guna aplikasi Boost ni? Aplikasi Boost (MyBoostApp) ini adalah aplikasi yang mana membantu korang untuk tambah nilai kredit (Topup) dengan sangat mudah serta menjimatkan masa melalui smartphone korang!

Korang tak payah lagi keluar membeli topup di kedai runcit, ataupun menerusi perkhidmatan perbankan. Yang bestnya setiap kali pembelian topup akan diberikan ganjaran!


Ini bukan paid review ataupun iklan ya hahaha. Aku sendiri sudah Muat Turun Aplikasi Boost & Dapatkan RM8 Secara Percuma. Mulanya memang tak percaya jugalah, tetapi aku dah cuba. Korang juga berada dalam golongan bernasib baik sebab pengguna yang baru mendaftar dengan App Boost akan menerima kredit Boost percuma RM 8. 

Cara Muat Turun Aplikasi Boost & Dapatkan RM8 Secara Percuma


Step 1


Step 2


Peringatan : Setiap pembelian topup akan dimasukkan di Nombor yang didaftarkan sahaja.

Step 3


Step 4


Step 5


Password ini adalah untuk akaun Boost korang setiap kali korang SIGN IN dalam apps ini.

Step 6

Peringatan : Pastikan korang ingat NO PIN yang didaftarkan kerana setiap kali pembelian topup dilakukan korang akan masukkan 6 Digit No PIN ini sebelum transaksi disahkan. 

Step 7 





Pilih jenis prepaid atau postpaid berdasarkan nombor simkad yang telh didaftarkan.

Step 8

Wallet ini adalah had limit kredit boost yang boleh dimasukkan ke dalam akaun boost korang. Sekiranya korang memilih RM200 (Basic Wallet) korang hanya boleh masukkan kredit boost sebanyak RM200 sahaja dan tidak boleh lebih daripada itu.

Step 9


Korang boleh masukkan Invite Code yang Nurul bagi. Hehe

Step 10


DONE! RM8 telah diperoleh!


Serius memang mudah sangat dan cepat! Yang paling bestnya, korang akan dapat kredit ekstra setiap kali korang topup menggunakan aplikasi App Boost. 

Lekas daftar dan topup kredit melalui aplikasi ini. Selepas topup, korang juga boleh guna ciri “Shake” untuk mendapatkan ganjaran menarik. Dah la dapat kredit ekstra bila topup, boleh pulak shake shake dapat reward.

Apa tunggu lagi? Muat Turun Aplikasi Boost di Google Playstore sekarang dan dapatkan RM8 Secara Percuma.