Dikuasakan oleh Blogger.

Muat Turun Aplikasi Boost & Dapatkan RM8 Secara Percuma

Assalamualaikum
Bismillah

Hai semua! Siapa yang pernah guna aplikasi Boost ni? Aplikasi Boost (MyBoostApp) ini adalah aplikasi yang mana membantu korang untuk tambah nilai kredit (Topup) dengan sangat mudah serta menjimatkan masa melalui smartphone korang!

Korang tak payah lagi keluar membeli topup di kedai runcit, ataupun menerusi perkhidmatan perbankan. Yang bestnya setiap kali pembelian topup akan diberikan ganjaran!


Ini bukan paid review ataupun iklan ya hahaha. Aku sendiri sudah Muat Turun Aplikasi Boost & Dapatkan RM8 Secara Percuma. Mulanya memang tak percaya jugalah, tetapi aku dah cuba. Korang juga berada dalam golongan bernasib baik sebab pengguna yang baru mendaftar dengan App Boost akan menerima kredit Boost percuma RM 8. 

Cara Muat Turun Aplikasi Boost & Dapatkan RM8 Secara Percuma


Step 1


Step 2


Peringatan : Setiap pembelian topup akan dimasukkan di Nombor yang didaftarkan sahaja.

Step 3


Step 4


Step 5


Password ini adalah untuk akaun Boost korang setiap kali korang SIGN IN dalam apps ini.

Step 6

Peringatan : Pastikan korang ingat NO PIN yang didaftarkan kerana setiap kali pembelian topup dilakukan korang akan masukkan 6 Digit No PIN ini sebelum transaksi disahkan. 

Step 7 





Pilih jenis prepaid atau postpaid berdasarkan nombor simkad yang telh didaftarkan.

Step 8

Wallet ini adalah had limit kredit boost yang boleh dimasukkan ke dalam akaun boost korang. Sekiranya korang memilih RM200 (Basic Wallet) korang hanya boleh masukkan kredit boost sebanyak RM200 sahaja dan tidak boleh lebih daripada itu.

Step 9


Korang boleh masukkan Invite Code yang Nurul bagi. Hehe

Step 10


DONE! RM8 telah diperoleh!


Serius memang mudah sangat dan cepat! Yang paling bestnya, korang akan dapat kredit ekstra setiap kali korang topup menggunakan aplikasi App Boost. 

Lekas daftar dan topup kredit melalui aplikasi ini. Selepas topup, korang juga boleh guna ciri “Shake” untuk mendapatkan ganjaran menarik. Dah la dapat kredit ekstra bila topup, boleh pulak shake shake dapat reward.

Apa tunggu lagi? Muat Turun Aplikasi Boost di Google Playstore sekarang dan dapatkan RM8 Secara Percuma.



44 ulasan:

  1. wahh macam menarik jer apps ni..hehe nanti nak download

    BalasPadam
  2. Menarik apps boost ni . First time CCL dengar . Memang memudahkan kalau nak topup nanti

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sy pun pertama kali dgar apps nie kat twitter..

      Padam
  3. Ini untuk topup prepaid saja ke? Tak ada untuk voucher shopping online ke? Saya pakai postpaid huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Postpaid user pun bole.. Voucher shopping online pun ada juga.. Cuma sy x penah cuba lg..

      Padam
  4. Menarik ye apps boost ni utk org yg pakai prepaid. Memudahkan nak top up kan. Siap dpt kredit extra lagi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yea Ana :)
      Apps nie just backup bila emergency ja ..

      Padam
  5. part dapat kredit ekstra tu y syok tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha .. yea.. tp kredit extra nie x semestinya topup RM5 dapat RM5.. dia bagi extra kredit dlm range 10sen - RM5 x silap..

      Padam
  6. wow i wonder RM8 also can attract people to download?

    BalasPadam
  7. Akak pakai postpaid...x tau la plak bleh donlod sbb line opis yg bagi..hehehe..apapun menarik sbb peluang utk yg guna prepaid terbuka luas kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yeaa Kak~ Prepaid user mmg ramai yg guna, postpaid pun leh juga, sy just share ja, mana tau ada yg berminat nak download apps nie haha

      Padam
  8. Wahh advance nya skrg nie erk. Tp xbrp mahir lah bab2 yg advance sgt nie. Prefer classic way. Hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha classic or advanced ways it's up to us :D hahaha

      Padam
  9. Dah ada apps ni. Dah gunakan semasa promosi di pasar malam. Masa tu dengan RM10 dapat pelbagai barangg sampai kawan2 semua pakat install Boost.

    BalasPadam
  10. Good info... tq sharing ada apps ni memudahkan. teringin juga nak mencuba !

    BalasPadam
    Balasan
    1. Welcome Iffah :D
      Sy just sharing je. Hopefully apps nie memudahkan kita smua :)

      Padam
  11. wow i tak pandai guna app lagi pun i pakai post prepaid instead of prepaid, sebab I rasa post paid jauh lagi better dari prepaid.. heee thanks for sharing this

    BalasPadam
    Balasan
    1. oohh yeeaa kah? hahaha sy x tau pula post paid nie better dr prepaid, sbb sy pun dah lama pakai prepaid haha.. Welcome syafiera :D

      Padam
  12. ada dengar pasal app boost ni, tapi tak install lagi sebab fon penuh.. huwaaaa

    BalasPadam
  13. Menarik apps ni mudah untuk beli topup bila kecemasan

    BalasPadam
  14. Oh.. Semudah tu je rupanya... Sayangnya kita tak pakai topup

    BalasPadam
  15. wow. senang ni. kita download sekarang!

    BalasPadam
  16. terimakasih informasinya berguna ini kalau sedang berkunjung kemalaysia

    BalasPadam
  17. This seems new. Will need to check it out- cheers to the share.

    BalasPadam
  18. Sekarang bleh lagi ke dapat topup 5 ringgit ni ajak bulan9

    BalasPadam

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.