Cabaran 15 Hari Menulis Blog Hanya Tinggal Cabaran

Assalamualaikum
Bismillah

Ya Allah, aku tak tahu apa dah jadi dengan mood berblog aku ini. Aku buat cabaran ini end up gagal dengan cabaran sendiri hahaha. Hari ke-6 aku dah stop menulis pasal cabaran ni. Aduhai. Mula-mula bukan main excited. Sekalinya laptop pula buat masalah. Terus mood menulis pun ke laut. (Ahh alasan tu bhaa) haha



Kalau korang berminat boleh lah baca Cabaran 15 Hari Menulis Sekiranya korang tiada idea dan nak pinjam idea ini pun boleh juga. At least blog ber'update jugalah sikit kan hehe. 

Walaupun cabaran menulis blog aku hanya tinggal cabaran, aku memang plan nak habiskan juga cabaran ini. Cuma tak tahu bila haha~ Ya Allah malasnya sii nurul nie. 

By the way, walaupun aku tak habis menulis cabaran ini. Aku sangat excited tengok sahabat blogger yang lain buat juga cabaran ni. Jangan lupa baca Cabaran 15 Hari Menulis Blog dorang juga tau. Aku dah senaraikan di bawah. Jemputlah blogwalking ya :)

So far itu ja yang aku jumpa. Kalau korang ada join cabaran ini. Just komen ya, nanti aku update kat list!