Dikuasakan oleh Blogger.

Cabaran 15 Hari Menulis Blog Hanya Tinggal Cabaran

Assalamualaikum
Bismillah

Ya Allah, aku tak tahu apa dah jadi dengan mood berblog aku ini. Aku buat cabaran ini end up gagal dengan cabaran sendiri hahaha. Hari ke-6 aku dah stop menulis pasal cabaran ni. Aduhai. Mula-mula bukan main excited. Sekalinya laptop pula buat masalah. Terus mood menulis pun ke laut. (Ahh alasan tu bhaa) haha



Kalau korang berminat boleh lah baca Cabaran 15 Hari Menulis Sekiranya korang tiada idea dan nak pinjam idea ini pun boleh juga. At least blog ber'update jugalah sikit kan hehe. 

Walaupun cabaran menulis blog aku hanya tinggal cabaran, aku memang plan nak habiskan juga cabaran ini. Cuma tak tahu bila haha~ Ya Allah malasnya sii nurul nie. 

By the way, walaupun aku tak habis menulis cabaran ini. Aku sangat excited tengok sahabat blogger yang lain buat juga cabaran ni. Jangan lupa baca Cabaran 15 Hari Menulis Blog dorang juga tau. Aku dah senaraikan di bawah. Jemputlah blogwalking ya :)

So far itu ja yang aku jumpa. Kalau korang ada join cabaran ini. Just komen ya, nanti aku update kat list! 

13 ulasan:

  1. ada jugak baca dorang punya cabaran tu. Aien nak buat pun lupa. Haha biasa la tu.. ada aja alasan.

    BalasPadam
  2. Baruu nak start jugak ni cabaran blog 15 hari, harap harap dapat selesaikan! 😂

    BalasPadam
  3. teringin juga nak buat tapi sebab skrg dh start sem baru memang rasanya cabaran tu bye bye aje nanti hahaha

    BalasPadam
  4. sy lebih selesa menulis blog guna hp skrg ni.. tapi mmg betul cabarannya mmg byk, terutama Mr Malas ni hehe

    BalasPadam
  5. Okay saya nak blogwalking yg tersenarai 🥰

    BalasPadam
  6. Macam menarik je. Boleh join lagi tak?

    BalasPadam
  7. samalah, kadang2 mood nak menulis tu tak ada. pastu cara nk daaptkan balik, kena banyak membaca :)

    BalasPadam
  8. bagus ni, idea untuk entry hehe tapi kalau datang M tu.. hah memang pandai terDrag la masa hehe

    BalasPadam
  9. i did mine too, Alhamdulillah habis :)

    BalasPadam
  10. hahahaha bila dah ada yang mengganggu memang hilang terus mood tu. Dah pernah buat dah cabaran ni and selesai dengan jayanya kekeke

    BalasPadam
  11. Mood tu tak menentu, kadang tu kekangan kerja hakiki, sis kalau buat cabaran ni memang akan sangkut.

    BalasPadam
  12. perghhh ada gak terbaca kat blog org pasal cabaran ni..
    kena amek mood jgk klu nak sahut cabaran ni hehehe...
    salam kenal Nurul... :)

    BalasPadam
  13. dulu selalu buat coz nak bagi blog selalu update.. tapi end up x update..sekarang ikot hentam je nak tulis apa janji hari hari update

    BalasPadam

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.