Pemenang Segmen Giveaway Sii Nurul (Free Consultation)

Assalamualaikum
Bismillah

segmen-giveaway

Salam Ramadan dan selamat berpuasa semua. Hai korang ingat lagi tak segmen giveaway yang aku anjurkan pada bulan Februari? Pemenang segmen akan dapat hadiah template dan free consultation kan.

Alhamdulillah, pemenang untuk design template dah settle. Sekarang tiba masa untuk tentukan pemenang bagi Free Consultation pula.

Untuk konsultan ini susah sikit nak tentukan pemenang yang mana satu. Akhirnya aku dah tetapkan siapa 3 orang pemenang yang bertuah iaitu :


1. Blog Mamapipie
https://www.mamapipie.com/2022/03/giveaway-by-sii-nurul.html


2. Suria Amanda
http://www.suriaamanda.com/2022/03/segmen-giveaway-sii-nurul.html


3. Bonda Zaidalifah
https://www.bondezaidalifah.com/2022/03/segmen-giveaway-sii-nurul.html


Maaf atas keterlewatan untuk mengumumkan pemenang sebab aku pun baru siap kerja-kerja blog yang lain. InsyaAllah bulan Ramadan ini ada banyak masa untuk buat konsultan blog.


Dalam masa terdekat aku akan hubungi korang samada melalui email, facebook atau instagram ya. Terima kasih banyak kepada yang sudi join giveaway aku ni.