Dikuasakan oleh Blogger.

Servis Copywriting Malaysia | Instant Copywriting Termurah

Assalamualaikum
Bismillah

Pernahkah korang terfikir kenapa dah bertahun menjalankan bisnes tetapi sales tak pandai nak naik-naik? Even aku sendiri yang menjalankan bisnes menjual minyak angin dan perfume stress tau buat ayat-ayat iklan setiap hari. 

Sekarang ni kebanyakkan online seller menggunakan marketing strategi melalui copywriting (ayat-ayat iklan) untuk mempromosikan produk sekaligus menarik pembeli untuk mencuba produk/servis.

Ramai online seller yang sangat sibuk sehingga tiada masa untuk buat ayat iklan. Ada juga yang baru menjalankan perniagaan sendiri dan bingung macam mana mahu mendapatkan engagement. 


Korang dah tak perlu risau macam mana nak tarik perhatian customer dan meningkatkan engagement kerana Instant Copywriting Termurah adalah pilihan yang paling TERMURAH dengan pelbagai pakej yang menarik dan berpatutan.

Kini Instant Copywriting Termurah membuka ruang dan peluang untuk anda mendapatkan copywriting SERENDAH RM1.50 SEHARI sahaja.

Kelebihan Anda Menggunakan Servis Instant Copywriting Termurah

  • 📌 Dapat menarik minat audiance membaca hingga habis untuk terus menghubungi anda
  • 📌 Dapat meningkatkan Followers Facebook 
  • 📌 Respon audiance makin tinggi 
  • 📌 Facebook nampak lebih aktif dan hidup
  • 📌 Memudahkan kerja update status 
  • 📌 Perkhidmatan setiap hari (Ahad Off)
  • 📌 Menjadikan copywriting anda berstruktur dan lebih asli
  • 📌 Mampu milik untuk anda yang bergelar dropship, agent, stokis ataupun pemilik bisnes
  • 📌 Menghasilkan copywriting diluar kotak fikiran anda dan pembaca
  • 📌Servis Instant Copywriting Termurah sangat mesra pelanggan dan mudah dirunding

Pakej Copywriting Terkini di Instant Copywriting Termurah!

Servis copywriting murah ditawarkan mengikut Pakej Bulanan & Bukan Bulanan. Pakej Bulanan terdiri daripada :
  • Pakej Marathon
  • Pakej Padu
  • Pakej Padu Combo
  • Pakej Combo Goyang Kaki
  • Pakej Goyang Kaki Premium
  • Pakej Goyang Kaki Super Eksklusif
  • Pakej Page
Manakala bagi pakej bukan bulanan pula, Pakej Copywriting ADS/ALA-CARTE


PAKEJ MARATHON
Pakej BASIC dan super bajet (terhad pada satu produk shj)

✔️copywriting santai
✔️Edit nama produk sahaja
✔️20 copywriting sebulan
✔️Tak boleh request
✔️Fix satu jenis produk sahaja
🎁FREE tips zero cost
🎁FREE engagement

Nota : Tidak dibenarkan pass ayat pada team


PAKEJ PADU
(Boleh request lain-lain produk setiap hari)

✔️Layanan VVIP
✔️Admin pass ayat personal
✔️Boleh request selang seli produk yang berbeza
✔️20 copywriting sebulan
🎁FREE Engagement
🎁FREE Teknik Zero Cost

PAKEJ PADU COMBO
(Boleh request lain-lain produk setiap hari)

Kelebihan Pakej Padu :
✔️Layanan VVIP
✔️Admin pass ayat personal
✔️Boleh request produk yang berbeza
✔️ 40 copywriting sebulan
(Sehari 2 Copywriting)
✔️Rabu & Ahad Off
🎁FREE Engagement
🎁FREE Teknik Zero Cost

💘BONUS SERVICE SHARE 1 POSTING..!!


PAKEJ PADU COMBO GOYANG
(Boleh request lain-lain produk setiap hari)

✔️Layanan VVIP
✔️Admin pass ayat personal
✔️Boleh request produk yang berbeza
✔️ 40 copywriting sebulan
(Sehari 2 Copywriting)
✔️ Rabu & Ahad Off
🎁FREE Engagement
🎁FREE Teknik Zero Cost
🎁FREE Auto post by Admin

💘BONUS SERVICE SHARE 1 POSTING..!!


PAKEJ GOYANG KAKI PREMIUM
(Untuk seller yang super busy)

✔️Auto posting by Admin Sc
✔️Include Copywriting
✔️FREE Engagement
✔️FREE Zero Cost
✔️20 copywriting sebulan
(Rabu, sabtu & ahad off)
🎁FREE Engagement auto by Admin
🎁FREE Teknik Zero Cost

PAKEJ GOYANG KAKI SUPER EKSKLUSIF
(Untuk seller yang super busy)

✔️Auto posting by Admin Sc
✔️Include Copywriting
✔️Free Engagement
✔️Free Zero Cost
✔️20 copywriting sebulan
✔️Rabu&Ahad off
🎁FREE Engagement auto by Admin
🎁FREE Teknik Zero Cost

💘BONUS SERVICE SHARE 1POSTING..!!


PAKEJ PAGE
(untuk seller yang sibuk dan nak naikkan view posting)

✔️Auto posting by Admin SC
✔️Include Copywriting
✔️20 copywriting sebulan
✔️Include Engagement
✔️Share ke group-group besar 5 X ke atas, sehari setiap hari
✔️Rabu & Ahad Off
🎁FREE Engagement auto by Admin
🎁FREE Teknik Zero Cost

💘BONUS SERVICE SHARE 1 POSTING..!!


Pakej Copywriting untuk ADS / ALA-CARTE
✍️Sesuai untuk run Ads
✍️Sesuai untuk pass pada team
✍️Copywriting lebih teliti & panjang (bergantung pada permintaan)
✍️( FREE 1 copywriting santai )
✍️Tempoh siap 4 ke 7 hari


Apa Kata Mereka Yang Telah Menggunakan Servis Instant Copywriting Termurah?


Penangan Instant Copywriting 5 minit ja boleh closed sale sehingga RM500. 


Modal marketing RM25 naikkan sales sehingga RM3k guys..Memang padu habis!


Customer beliau terpikat dengan copywriting 


Dulu jual 30 box, hampir 3 bulan baru stok licin. 
Sejak menggunakan servis dari Instant Copywriting order masuk tanpa henti. 


Ini pula Feedback dari Facebook Pages Instant Copywriting Termurah (5 BINTANG)




Tunggu apa lagi? Jom tempah Instant Copywriting Termurah sekarang!


Instagram: @Instantcopywriting
Whatsapp: 0177145496 / 0132574350

18 ulasan:

  1. Powernya ayat marketing dia? 5 minit terus ada sale ya?

    BalasPadam
  2. banyak je servis yang boleh guna untuk naikkan sales, kena pndai explore je...

    BalasPadam
  3. baru faham apa itu copywriting..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sy pun baru faham.. Ingatkan copywriting nie 1 ja kerjanya

      Padam
  4. Wah bestnye hire servis copywriting. Baca ayat dia pon best je. Berbaloi hire servis copywriter

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sgat b'baloi..byak jenis pakej copywriting nie

      Padam
  5. Banyak juga pakej copywriting yang ditawarkan ya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan.. Bole pilih mana yg kita suka ikut bajet

      Padam
  6. In this competitive world that wanting the same piece of cakes, everyone is trying their best to attract consumers. Copywriting is playing important role.

    BalasPadam
  7. banyak servis copywriting sebenarnya ye? tak tahu pun.. ingatkan kerja simple je.. tapi berbaloi buat kerja ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul kak.. sy pun baru tau byak rupanya kerja servis copywriting nie.. mmg berbaloi sgat

      Padam
  8. Ehh..ok jugak kan pakej yg dia tawarkan

    BalasPadam
  9. saya pun pernah di bayar utk tulis CW. hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. oh yea ke.. hahaha.. x pernah lagi.. tp macam mau cuba juga

      Padam

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.