Keputusan Temuduga Pembantu Pengurusan Murid N19 Gagal Lagi

Assalamualaikum
Bismillah

Ada yang curious dan balik-balik tanya macam mana dengan result temuduga aku hari tu. So, aku ingin mengumumkan bahawa keputusan temuduga aku pada tahun lalu adalah GAGAL. Semakan boleh dibuat di laman SPP.


Aku dah kongsikan semuanya pada entri aku sebelum dari macam mahu memohon jawatan ini, persediaan temuduga, apa contoh soalan. So, aku harap pengalaman yang aku lalui ini sedikit sebanyak membantu korang. 

Aku sangat bersyukur kerana dapat menjalani sesi temuduga ini sebanyak 2 kali. Cuma memang bukan rezeki aku untuk dapat pekerjaan ini. Dengan ini semakin jelaslah matlamat aku bahawa aku akan teruskan dengan kerjaya aku sebagai blogger sepenuh masa. 



Memandangkan aku gagal sesi temuduga ini. Aku tak bolehlah kongsikan apa jawapan aku. Hehe~ Benda yang tidak membantu buat apa nak kongsi betul tak. Tahniah yang berjaya temuduga. Semoga dipermudahkan urusan korang. Doakan aku juga supaya diberikan ilham juga untuk berkongsi manfaat di blog.