Dikuasakan oleh Blogger.

Keputusan Temuduga Pembantu Pengurusan Murid N19 Gagal Lagi

Assalamualaikum
Bismillah

Ada yang curious dan balik-balik tanya macam mana dengan result temuduga aku hari tu. So, aku ingin mengumumkan bahawa keputusan temuduga aku pada tahun lalu adalah GAGAL. Semakan boleh dibuat di laman SPP.



Aku dah kongsikan semuanya pada entri aku sebelum dari macam mahu memohon jawatan ini, persediaan temuduga, apa contoh soalan. So, aku harap pengalaman yang aku lalui ini sedikit sebanyak membantu korang. 

Aku sangat bersyukur kerana dapat menjalani sesi temuduga ini sebanyak 2 kali. Cuma memang bukan rezeki aku untuk dapat pekerjaan ini. Dengan ini semakin jelaslah matlamat aku bahawa aku akan teruskan dengan kerjaya aku sebagai blogger sepenuh masa. 



Memandangkan aku gagal sesi temuduga ini. Aku tak bolehlah kongsikan apa jawapan aku. Hehe~ Benda yang tidak membantu buat apa nak kongsi betul tak. Tahniah yang berjaya temuduga. Semoga dipermudahkan urusan korang. Doakan aku juga supaya diberikan ilham juga untuk berkongsi manfaat di blog. 



19 ulasan:

  1. Belum ada rezeki lagi tu..jangan putus asa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yeaa belum ada rezeki lagi.. ada rezeki yg lebih baik.. InsyaAllah ^^

      Padam
  2. Insyallah ada yg lebih baik menanti. Pgalaman interview tu penting utk interview yg akan dtg juga.. All the best dear 😘

    Kaka dtg blogwalking, baru aktif semula hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. InsyaAllah kak.. Thank you .. Selamat berblog kembali ^^

      Padam
  3. Mungkin ada rezeki di tempat lain

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu wak.. InsyaAllah ada rezeki lagi baik ..
      Yg penting yakin ja kan..

      Padam
  4. Inshaa Allah rezeki Allah luas.Ada rezki hebat menunggu.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. InsyaAllah.. Semoga ada yg lebih baik menunggu terima kasih Shida ^^

      Padam
  5. Blm rezeki, xapa nurul nxt time ada la tu..

    BalasPadam
  6. Jangan putus asa. Mungkin ada rezeki lain yg nak datang. Sentiasa bersangka baik. Rezeki Allah itu luas.

    BalasPadam
    Balasan
    1. InsyaAllah percaya je dengan rezeki ALLAH.. semoga ALLAH gantikan dgn yg lebih baik.. pasti ada hikmahnya.. thanks Khairul ^^

      Padam
  7. semoga ada rezeki next time. fighting!
    ray pun tgh usaha ni

    BalasPadam
  8. semoga ada rezki lain..aamiin

    BalasPadam
  9. Semoga ada rezeki untuk lulus permohonan kerja lepas ni. Mungkin rezeki untuk fokus pada blog dulu.

    BalasPadam
  10. Don't give up! I'll pray for you to get a job that suits you Amin!

    BalasPadam
  11. Kalau ikutkan mst frust kan.. kita pun pernah juga sekali tak lepas temuduga mcm nie.. mmg tak de rezeki.. tp percayalah ada rezeki lain utk awak nnt..

    BalasPadam
  12. Semoga dipermudahkan segala urusan Cik Nurul dan dimurahkan rezeki oleh-Nya aamiin :)

    BalasPadam
  13. cik nurul letak kategori pemohon lepasan ipt atau sekolah? btw keputusan kita sama :(

    BalasPadam

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.