Dikuasakan oleh Blogger.

Segmen Bloglist 2020 by Cik Miela

Assalamualaikum
Bismillah

Salam Jumaat, salam Ramadan dan Selamat Hari Pekerja semua. Jemput join segmen Cik Miela. Ada hadiah menarik di samping merapatkan hubungan sesema blogger.

klik banner untuk join


Syarat Penyertaan:
1. Follow Blog Cik Miela

2. Follow instagram @salmilanadia

3. Buat entri bertajuk "Segmen Bloglist 2020 by Cik Miela"

4. Jangan lupa komen link entri penyertaan dan username IG di entri ni untuk Miela follow back



Hadiah:
10 x bloglist selama 3 BULAN (dipilih secara random)


BONUS
1 x Photobook 6x6 + Bloglist 3 BULAN
(dipilih peserta paling aktif)


Segmen bermula hari ini 26/4/2020 sehingga 15/5/2020. Pemenang akan diumumkan pada hari keesokannya. Selamat bersegmen korang!



10 ulasan:

  1. Menariknya! rasa nak join juga ni hehe.

    BalasPadam
  2. selamat bersegmen. Naim pun dah join

    BalasPadam
  3. Hai tq join. Boleh lihat senarai peserta di sini https://shalmilanadya.blogspot.com/2020/05/senarai-peserta-segmen-bloglist-2020-by.html

    BalasPadam
  4. menarik.. nak join jugakla
    selamat bersegmen ^^

    BalasPadam
  5. Blogwalking sini dari segmen yang sama :)

    BalasPadam

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.