Segmen Apakah Perkara Pertama Yang Anda Ingin Lakukan Selepas PKP by zzzyy.blogspot.com

Assalamualaikum
Bismillah

Panjangnyaa tajuk hehe~ Guys, jangan lupa join Segmen Apakah Perkara Pertama Yang Anda Ingin Lakukan Selepas PKP by zzzyy.blogspot.com


klik banner untuk join

Syarat-syaratnya mudah sahaja :
  • Follow blog http://zzzyy.blogspot.com/
  • Boleh juga letak link blog di bloglist (optional)
  • Buat entri tentang "Apakah Perkara Pertama Yang Anda Ingin Lakukan Selepas PKP"
  • Backlink entri di SINI 
Tarikh segmen 19/04/2020 hingga 6.00am 28/04/2020. Ada hadiah menarik bakal disediakan oleh penganjur. So, jom support okay :)


Baiklah, back to main content. 

Perkara pertama sekali yang aku nak buat once Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ini tamat ialah aku nak sambung bisnes yang terbengkalai. Aku memang dah plan benda ni sebelum pkp lagi. Cuma tak tahu lah mungkin lepas PKP agak payah kot nak kembali berbisnes. 

Aku nak semuanya kembali pulih seperti biasa. Aku nak buat rutin harian aku seperti selalu. Jadi blogger sepenuh masa memang agak penat asyik mengadap laptop sahaja. Nak keluar beli barang pun susah. Nak beli pencuci muka pun takut nak keluar nanti kena tangkap pula.

Sejak PKP ni idea menulis aku pun tidak berkembang. Sebelum ini kalau otak dah tepu boleh keluar tengok laut, pergi pantai dan sebagainya. Aku nak kami sekeluarga dapat berkumpul. Aku rindu nak cerita dengan adik lelaki aku yang berada di UMS, Labuan sekarang. 

Itu ja rasanya. 
Aku doakan semoga semuanya kembali pulih seperti sedia kala.