Pertama Kali Shopping SGShop

Assalamualaikum
Bismillah

Alhamdulillah tak sangka pertama kali join giveaway SGShop pertama kali juga menang giveaway ini. Yeeeeppiiii~~ Walaupun sebelum ini agak kecewa dengan SGShop siapa sangka rezeki memihak kepada aku. Ehh bila masa pula aku kecewa ini? Baca kat SINI 


Kredit image : dululainsekaranglain

Pada Ogos yang lalu, aku telah join ‘SGshop Merdeka Giveaway‘. Ada 2 list barang daripada SGShop yang aku nak beli sekiranya aku menang giveaway ini.

Lepas tue baru-baru ini aku ada nampak pula blogger post tentang pemenang giveaway. Pemenang dibahagikan kepada dua kategori iaitu kategori blogger dan kategori terbuka. Alhamdulillah rezeki aku kerana tercalon sebagai "Pemenang SGshop Merdeka Giveaway" Kategori Blogger dengan memenangi shopping kredit SGshop Malaysia bernilai RM100. 

Tahniah kepada pemenang! Baiklah selesai pasal tu. Aku nak cerita pula apa aku shopping kat SGShop ni huhu~ Pertama Kali Shopping SGShop tau hahaha. Lagi satu aku tak tau pula kalau shopping kat situ mahal sangat shipping kena cas huhu.

Inilah antara list barang yang telah ditempah. Alhamdulillah sekarang dalam proses penghantaran ke Malaysia. Dalam sebulan macam tu sampailah huhu. 


Price : RM9.93 


Price : RM18.03


Price : RM14.11 

Itu saja. InsyaAllah apabila barang dah sampai. Nantikan review aku lepas ini ya hehe~