Dikuasakan oleh Blogger.

[Review] Barang Dari SGShop Dah Sampai

Assalamualaikum
Bismillah

Alhamdulillah, setelah hampir sebulan sabar menunggu, akhirnya barang dari SGShop dah sampai dengan selamat. Banyak sangat cerita tentang SGShop bermula daripada tidak dapat register sehinggalah menang giveaway. Dan berpeluang merasa berbelanja di SGShop merupakan satu pengalaman shopping secara online yang menyeronokkan bagi aku. Cewaah ayat! Hehehe



Gambar barang yang dibeli daripada SGShop


Secara jujurnya, aku beli 3 jenis barang. Tetapi kasut yang aku nak tu takda stok. Alhamdulillah, duit dikembalikan dan aku masukkan dalam akaun aku buat belanja hehe. So, hanya dua barang kat atas sajalah yang di beli. 



Walaupun masa penghantaran diambil agak lama, tetapi aku tak rasa lama sebab sibuk haha. So, kira okaylah. Terima kasih kat abang posmen yang hantar barang tue walaupun cuaca agak kurang baik kat Sabah. Dahlah hantar barang kat kolej kediaman, lepas tue nak cari aku minta tanda tangan pun payah hahaha. Apa boleh buatlah nak, aku tinggal luar. Just tumpang alamat kolej kediaman ja. Tetapi memang terbaiklah sebab hantar sampai depan pintu rumah lagi. 



Gambar sebelum 


Gambar selepas 


Serius, aku suka sangat sandal tu dengan saiz yang betul kat kaki walaupun aku main agak-agak ja masa tu. hehe. Memang selesalah pakai. Tapak sandal pun lembut dan tidak menggigit kaki walaupun kali pertama guna. Cewaahh! hahaha. Beg pun comel,cuma menyesal tak pilih warna lain huhu.

Secara keseluruhan memang puas hatilah. Aku harap pada masa akan datang akan lebih banyak lagi  giveaway SGShop dianjurkan. hehe


16 ulasan:

  1. wahh best nya ! nisa pun suka shopping dekat SDshop ni

    BalasPadam
  2. wahh seronok shopping. sy pun duk join contest tu tapi tak menang . hehhe belum rezeki.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya'Allah sy doakan smoga d'permudahkan rezeki para blogger utk contest atau giveaway yg lain :)

      Padam
  3. wah..bestnya shopping..kradit kite dh tinggal skit

    BalasPadam
  4. Hari tu Kmia pun ada beli kasut, main agak2 ja saiznya tapi nda sangka ngam ..

    BalasPadam
  5. bila dah smpai tu mmg best.. tp bab menunggu tu alahai lamanya.. busyra dulu rasa berkurun tunggu barang dari SG shop.. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yeaa sy pun ada terbaca review Busyra.. Menang besar haha brg pun besar juga .. tu yg lambat sampai

      Padam
  6. Balasan
    1. Yeaa Puan Wawa.. brg murah .. tp kena pandai pilihlah :D

      Padam
  7. Bestkan shopping di sgshop..cuma ada sesetengah barang tu kos shipping terlampau mahal bah

    BalasPadam
  8. Lawa beg tu..
    memang lama beli dengan sg shop tapi berbaloi..

    BalasPadam
  9. SG SHOP !!
    Ccl belum pernah shopping online laman SG SHOP ni .lepas ni kena terjah kejap

    BalasPadam

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.