[Review] Barang Dari SGShop Dah Sampai

Assalamualaikum
Bismillah

Alhamdulillah, setelah hampir sebulan sabar menunggu, akhirnya barang dari SGShop dah sampai dengan selamat. Banyak sangat cerita tentang SGShop bermula daripada tidak dapat register sehinggalah menang giveaway. Dan berpeluang merasa berbelanja di SGShop merupakan satu pengalaman shopping secara online yang menyeronokkan bagi aku. Cewaah ayat! Hehehe



Gambar barang yang dibeli daripada SGShop


Secara jujurnya, aku beli 3 jenis barang. Tetapi kasut yang aku nak tu takda stok. Alhamdulillah, duit dikembalikan dan aku masukkan dalam akaun aku buat belanja hehe. So, hanya dua barang kat atas sajalah yang di beli. 



Walaupun masa penghantaran diambil agak lama, tetapi aku tak rasa lama sebab sibuk haha. So, kira okaylah. Terima kasih kat abang posmen yang hantar barang tue walaupun cuaca agak kurang baik kat Sabah. Dahlah hantar barang kat kolej kediaman, lepas tue nak cari aku minta tanda tangan pun payah hahaha. Apa boleh buatlah nak, aku tinggal luar. Just tumpang alamat kolej kediaman ja. Tetapi memang terbaiklah sebab hantar sampai depan pintu rumah lagi. 



Gambar sebelum 


Gambar selepas 


Serius, aku suka sangat sandal tu dengan saiz yang betul kat kaki walaupun aku main agak-agak ja masa tu. hehe. Memang selesalah pakai. Tapak sandal pun lembut dan tidak menggigit kaki walaupun kali pertama guna. Cewaahh! hahaha. Beg pun comel,cuma menyesal tak pilih warna lain huhu.

Secara keseluruhan memang puas hatilah. Aku harap pada masa akan datang akan lebih banyak lagi  giveaway SGShop dianjurkan. hehe