Senarai Bloglist 2024

3
Assalamualaikum
Bismillah

Aku dah updated senarai bloglist 2024. Antara sebab kenapa aku buat halaman baru untuk senarai bloglist ini adalah untuk meringankan blog.

Kalau terlalu banyak senarai di sidebar akan memberatkan blog dan blog akan slow loading. Jadi aku buat cara macam ini mudah sedikit. 

Kalau nak masuk dalam senarai korang boleh klik banner ini atau di sidebar ya. 

Senarai Bloglist 2024

Bagi yang dah letak blog ini di bloglist korang aku akan update di bloglist kat sidebar ya. Korang komen saja kalau ada yang aku terlepas pandang. 

Terima kasih kerana selalu support blog ini. 

Catat Ulasan

3Ulasan

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.

  1. Nnt kalau ada masa nk buat jugak page khas utk bloglist... yeay nama kakmim ada dlm bloglist jugak.. tq nurul!!

    BalasPadam
Catat Ulasan

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !