Giveaway Contengan Cuya

Klik SINI untuk join

Syarat-syaratnya:

1) Wajib Follow blog ni.
2) Copy banner, tajuk dan backlink ke blog ni.
3) Copy mana- mana gambar yang Cuya lukis korang rasa korang suka dan paste dekat entri korang.
4) Beritahu sebab kenapa nak menang giveaway ni?
5) Paste link korang di ruang komen entri ni

Giveaway Contengan Cuya

Aku suka gambar ini sebab lawa. Semua pun lawa juga sebenarnya. Tapi lukisan ini yang paling menarik perhatian. I wish I could draw like you. Kalau aku pandai melukis dah lama aku lukis anime-anime fav aku haha~

Tiada sebab nak menang. Cuma nak support sahabat blogger saja. All the best for you guys as well.


Hadiah Lukisan Digital
  • Pemenang pertama : Dapat dua lukisan ( Boleh pilih mana2 jenis lukisan yang diminati)
  • Pemenang kedua & ketiga : Dapat satu lukisan ( Boleh pilih mana2 jenis lukisan yang diminati)
  • Saguhati x 2 : Dapat satu lukisan garisan

Hadiah di atas ni korang boleh bagi gambar korang untuk dilukis. Lepastu korang boleh print sendiri dan framekan..

Pemenang akan ditentukan oleh cabutan parents Cuya..

Tarikh tamat giveaway : 5 OKTOBER HINGGA 19 OKTOBER 2022