Blog Sii Nurul Capai 9 Juta Pageviews

Assalamualaikum
Bismillah

Sejak akhir tahun lalu, aku mula slow down dalam berblog. Aku pun tak tahu kenapa momentum berblog tu jatuh teruk. Sekarang ni pun tengah struggle juga mau semangat berblog balik. Dalam fikiran tu banyak sangat yang mahu dikongsikan di blog. Tetapi nak menulisnya tu entahlah bila. 

Bermula dari sanalah pageviews aku jatuh dan performance blog aku agak kurang baik. Namun aku bersyukur sangat kerana ada beberapa artikel blog yang masih maintain dengan views. Walaupun adsense ada penurunan tetapi aku masih dapat income bulan-bulan. 

Blog Sii Nurul Capai 9 Juta Pageviews

Apapun aku bersyukur kerana akhirnya Blog Sii Nurul Capai 9 Juta Pageviews! Korang ada follow tak Belajar Buat Blog?

Aku mungkin akan kurang posting berkenaan blogging kat blog ini. Jadi sekiranya korang nak belajar lebih banyak tentang blog dan nak tahu tips-tips berkenaan blog. Jangan lupa follow tau Belajar Buat Blog untuk info menarik serta Ebook Percuma!

Jangan lupa follow blog dan media sosial belajar buat blog untuk konten menarik berkenaan blog.