SUPRISE GIVEAWAY BY AIENIENKA

Assalamualaikum
Bismillah

Masih sempat lagi nak join giveaway ini. Aku tertarik nak join sebab syaratnya kena cerita pasal surprise yang kita pernah dapat.

suprise-giveaway-by-aienienka
Klik Banner Untuk Join

The best suprise yang pernah dapat sebelum ni. 

Aku tak pernah lagi dapat surprise apa-apa even time birthday. Aku jenis yang tak suka bila kawan-kawan nyanyi 'Happy Birthday' sebab malu hahaha xD 

Setakat ini aku pernah dapat surprise panggilan telefon sahaja daripada sahabat lama masa aku sekolah rendah. Kami memang sangat rapat. Dia pindah sekolah masa Darjah 3. 

Suatu hari, masa aku Tingkatan 3 aku dapat panggilan telefon. Katanya aku terpilih dalam Program Celik Pintar. Kebetulan aku pun masa tu lulus untuk ujian saringan Permata Pintar UKM1 dan UKM2. Jadi macam berfikir jugalah takkan ada program lain lagi. 

Yang lucunya aku pun hampir percaya jugalah hahaha~ Sebab dia sebut nama penuh dan sekolah menengah aku pula tu. 

Cuma waktu kena call tu aku dah boleh agak mesti orang ini kenalan aku juga. Jadi aku pun just ikut saja rentak kawan aku tu. 

Lastly, katanya nanti datang ke pejabat dorang sahaja untuk sesi temuduga. Siap bagi alamat rumah dia dan jumpa urusetia program sambil sebut nama dia.

Aku punyalah ketawa terbahak sebab dah terkena! Hahaha~Allahu rindunya~