SUPRISE GIVEAWAY BY AIENIENKA

Assalamualaikum
Bismillah

Masih sempat lagi nak join giveaway ini. Aku tertarik nak join sebab syaratnya kena cerita pasal surprise yang kita pernah dapat.

suprise-giveaway-by-aienienka
Klik Banner Untuk Join

The best suprise yang pernah dapat sebelum ni. 

Aku tak pernah lagi dapat surprise apa-apa even time birthday. Aku jenis yang tak suka bila kawan-kawan nyanyi 'Happy Birthday' sebab malu hahaha xD 

Setakat ini aku pernah dapat surprise panggilan telefon sahaja daripada sahabat lama masa aku sekolah rendah. Kami memang sangat rapat. Dia pindah sekolah masa Darjah 3. 

Suatu hari, masa aku Tingkatan 3 aku dapat panggilan telefon. Katanya aku terpilih dalam Program Celik Pintar. Kebetulan aku pun masa tu lulus untuk ujian saringan Permata Pintar UKM1 dan UKM2. Jadi macam berfikir jugalah takkan ada program lain lagi. 

Yang lucunya aku pun hampir percaya jugalah hahaha~ Sebab dia sebut nama penuh dan sekolah menengah aku pula tu. 

Cuma waktu kena call tu aku dah boleh agak mesti orang ini kenalan aku juga. Jadi aku pun just ikut saja rentak kawan aku tu. 

Lastly, katanya nanti datang ke pejabat dorang sahaja untuk sesi temuduga. Siap bagi alamat rumah dia dan jumpa urusetia program sambil sebut nama dia.

Aku punyalah ketawa terbahak sebab dah terkena! Hahaha~Allahu rindunya~


11 Ulasan

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.

  1. Menarik PRANK!!!..kadang bila ingat senyum sendiri kan..

    BalasPadam
  2. Memang rare suprise ni. Semoga berjaya, Nurul.

    BalasPadam
  3. Tak pernah dapat surprise macam ni hahaha tapi pernah la prank kawan hehehe

    BalasPadam
  4. Aien tak pernah kena prank. Haha Mesti terharu giler kan... ^^

    senarai dah pun diupdate Nurul. All the best!

    BalasPadam
  5. bestnya dapat surprice hihi.. prank pun prank la

    BalasPadam
  6. wahh surprise melalui panggilan telefon

    BalasPadam
  7. Zaman remaja memang banyak kenangan best kan. Semoga berjaya Nurul.

    BalasPadam
  8. Salam singgah daripada giveaway yang sama, best of luck to you.. Semoga ada rezeki..

    https://www.shikinrazali.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.