PG MALL Online Shopping Terbaik Malaysia

Assalamualaikum
Bismillah

Pada zaman yang serba maju ini, shopping online ataupun membeli belah dalam talian bukan lagi sesuatu yang baru dalam kalangan rakyat Malaysia. 80 peratus daripada rakyat Malaysia menyatakan mereka membeli dalam talian sekurang-kurangnya sekali dalam sebulan. 

Perubahan gaya hidup yang semakin sibuk dengan kos sara yang semakin meningkat mempengaruhi masyarakat untuk berbelanja dengan lebih jimat, mudah dan selamat. 

Pembelian atas talian membantu individu untuk membeli barangan keperluan tanpa perlu terkejar-kejar, berebut tempat parking, dan beratur panjang di kaunter. Bukan itu sahaja, korang juga boleh membeli-belah pada bila-bila masa tanpa perlu keluar dari rumah. 

PG MALL Online Shopping Terbaik Malaysia



PG Mall ini adalah sebuah platform e-commerce tempatan No.1 di Malaysia yang menawarkan pelbagai jenis barangan seperti keperluan harian, barangan dapur, pakaian sehinggalah barangan kesihatan serta kosmetik. Lebih istimewa lagi bila emas turut dijual di PG Mall ini okey. Emas seperti cincin, subang, rantai dan banyak lagi yang disukai oleh wanita terutamanya.


PG Mall telah beroperasi dari 2017 malah lebih dari 1688500 juta viewers yang melawat laman web ini. PG Mall boleh diakses melalui laman web http://pgmall.my ataupun melalui aplikasi telefon pintar yang boleh dimuat turun melalui App Store ataupun Google Play.

Selain itu, PG Mall juga antara platform e-commerce yang  berada di ranking yang ke 3 di Iprice Insight Report guys!

Kelebihan Shopping PG Mall 

  • Harga produk dan perkhidmatan adalah rendah dan mampu beli
  • Menjimatkan masa, tenaga dan tiada had masa untuk shopping (bila-bila masa je)
  • Mudah dan selamat (bekerjasama dengan kesemua perkhidmatan pengeposan yang sedia ada)
  • Pelbagai diskaun dan cashback yang menarik
  • Menyokong peniaga tempatan (produk dan barangan tempatan)
  • Mempunyai sistem e-wallet/sistem pembayaran online (Maybank QRPay, TouchnGo e-wallet, Boost, GrabPay, Alipay)

Dapatkan Cashback 20% Khas Untuk Pengguna Maybank QRPay


Apa yang aku suka tentang PG Mall ini ialah korang boleh menggunakan e-wallet untuk pembayaran. Korang juga berpeluang untuk dapat cashback sebanyak 20% dengan pembelian minimun RM30 setaip kali membeli-belah di PG Mall. Boleh guna sebanyak 2 kali dalam sebulan.

Promosi best dari PG Mall untuk bulan ni sampai 06 Jun 2020 khas bagi pengguna Maybank QR Pay. Ada banyak diskaun dan promosi menarik menanti korang di PG Mall antaranya seperti Super Shocking Sale , Hot Day Sale, MyRamadhan Campaign dan banyak lagi.

Kempen LOVE YOU 3000 Peluang Menangi Cabutan Bertuah RM3000

Bukan itu sahaja, antara kempen yang menarik di PG Mall ialah Love You 3000 Campaign dimana setiap pembelian RM30 ke atas membolehkan korang berpeluang untuk memenangi cabutan bertuah PGMall c-wallet bernilai RM3000. 



Cabutan bertuah diadakan 1x untuk setiap 2 minggu dan pemenang akan diumumkan pada 15hb dan 30hb setiap bulan. Cara Nak Sertai Kempen Love You 3000 ini mudah saja.


Forever Cashback Up to 3.5%

Korang juga boleh menikmati pulangan tunai sepanjang sehingga 3.5% daripada jumlah perbelanjaan korang apabila korang share referred link korang kepada pengguna mahupun pembeli baru PG Mall. Best tak? 

 Nak tahu lebih lanjut? Korang klik je link ni okay <https://pgmall.my/consuMerchant-concept>


Jadi apa lagi yang korang tunggu? Jom usha PG Mall sekarang!

Website: www.pgmall.my
Facebook: PGMallOfficial - https://www.facebook.com/PGMallMalaysia
Instagram: PGMall.my - https://www.instagram.com/pgmall.my/


#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Lobeyou3000 #luckdraw #MaybankQRPayCashback #Maybank2u #Maybank #ShopOnline