Lirik Lagu Adakah Engkau Menungguku - Naim Daniel (Feat Tuju)

Assalamualaikum
Bismillah

Lirik Lagu Adakah Engkau Menungguku - Naim Daniel (Feat Tuju)

Ku berharap notifikasimu kan muncul
Dua minggu masih tiada yang berlagu
Dan tiada
Aku kan masih menunggumu
Tiada Adakah engkau menungguku

Adakah engkau menungguku
Masihkah engkau menungguku
Adakah engkau menungguku
Masihkah engkau menungguku

Dan tiada
Aku kan masih menunggumu
Tiada Adakah engkau menungguku

Ku sedari tiada apa lagi di sini
Air mata ini akan terus mengalir
Dan tiada
Aku kan masih menunggumu
Tiada Adakah engkau menungguku

Adakah engkau menungguku
Masihkah engkau menungguku
Adakah engkau menungguku
Masihkah engkau menungguku
Dan tiada
Aku kan masih menunggumu
Tiada

TUJU~
Adakah bahagia ya ya ya
Kita di sini
Janji ku takkan pergi dulu
Biar ku sendiri ya ya
Lupa yang duka
Hati terbuka Ohh no
Menunggumu
Janji jangan pergi
Setia ku
Hari-hari menanti
Hati-hati tak henti sini
Menghitung hari menunggumu yeah

Adakah engkau menungguku
Masihkah engkau menungguku
Adakah engkau menungguku
Masihkah engkau menungguku
Dan tiada
Aku kan masih menunggumu
Tiada Adakah engkau menungguku

Adakah engkau menungguku
Masihkah engkau menungguku
Adakah engkau menungguku
Masihkah engkau menungguku
Dan tiada
Aku kan masih menunggumu
Tiada Adakah engkau menungguku


6 Ulasan

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.

  1. lagu terbaharu kan ni, lagu sumpah tu pun sedap gak kan :) kak AJ follow nurul #595

    BalasPadam
  2. Waitttt. Really feat with Tuju?? Wowwwwww

    BalasPadam
  3. Amboi Budi sekarang dah pandai belasah orang dah hahaha best lah lagu ni

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.