Cara Cashout SUSHIVID

Assalamualaikum
Bismillah

Hai~ Terlalu awal untuk up entry hehe~ Disebabkan mata masih aktif dan takda tanda menunjukkan aku mau tidur. Aku amat berbesar hati ingin berkongsi Cara Cashout SUSHIVID. Sebelum itu, mungkin ada yang pernah baca tentang Cashout SushiVid Kali Ke-3. Alhamdulillah, dengan tutorial ini, masuk income ke-4 sudah aku cashout SushiVid selepas hampir 3 bulan join hehe~


Baiklah, tanpa berlengah lagi. 

Pertama sekali korang kenalah join SushiVid nie. Kalau belum join, boleh daftarkan diri kat sini ya >>SIGN UP<<

TETAPI sebelum itu, korang kena tengok tau sama ada korang telah melepasi syarat tak untuk jadi member SushiVid. Bagi yang teringin nak cashout tu, boleh ikut tutorial seperti di dalam gambar ya :

1. Klik kat >>My Wallet<<

2. Seterusnya klik >>Payout Request<<



3. Klik >>OK! Continue to Payout Request<<

Biasanya, amaun cashout bawah RM100 akan dikenakan caj sebanyak RM1.


Selepas tu korang akan diminta untuk semak Nama Penuh, Email, NO K/P, Jenis Bank & No akaun Bank untuk memudahkan pihak SushiVid membuat pembanyaran. Bagi ahli yang pertama kali cashout, pihak SushiVid akan email untuk minta photocopy Kad Pengenalan kita. 

4. Seperti yang korang lihat dalam gambar screenshot, dah semak semua, pastikan maklumat tersebut benar dan tepat ya. Then, klik >>Confirm Payout Request<<


SIAP! Senang ja kan? Korang boleh print slip pembayaran sebagai bukti korang dah cashout. 


Macam mana nak tau dah masuk akaun atau tidak? 

Status PENDING bermaksud request korang masih dalam proses. Apabila pihak SushiVid, mereka akan email kita bukti duit telah dimasukkan dalam akaun. Selain itu, korang boleh semak juga yang status korang telah di approved!



Semoga tutorial ini sedikit sebanyak membantu korang :) Yang belum join, jangan lupa tau boleh daftarkan diri kat sini ya >>SIGN UP<<