Biskut Good Time Choco Dip

3
Assalamualaikum
Bismillah

Pertama kali aku beli biskut Good Time Choco Dip ini di GS Mart. Aku beli sebab husband suka makan biskut coklat. Arnotts Good Time nie aku selalu nampak di supermarket dan mini market cuma tak pernah cuba lagi. 

Good Time Choco Dip
Harganya RM2.40 sahaja

Sekarang biskut ini dah jadi antara biskut kegemaran sebab sedap sangat. Dari biskutnya, dengan coklat cip ditambah dengan celupan coklat. 

Walaupun biskut ini agak manis tetapi sedap. Biasanya aku letak di dalam bekas kedap udara. Jadi sekali-sekala tu bolehlah makan sambil buat kerja blog. Biskut ini rasanya buatan dari Indonesia. 

Yang suka chocolate cookies bolehlah cuba. 



Catat Ulasan

3Ulasan

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.

  1. kan..biskut nie agak manis...memang kalau p kedai Eco tu...semua jenis biskut akan terai..nk rase yg mana sedap boleh buat kudap2...hihihi

    BalasPadam
  2. Kak yan suka sangat biskut2 coklat ni.. sekarang je dah tak makan. kadang tu ngap juga buat lepas teringin

    BalasPadam
  3. Wah boleh try ni. Lama tak makan biskut cenggini...

    BalasPadam
Catat Ulasan

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !