November 2023 Giveaway

6
Assalamualaikum
Bismillah

Hai semua, jom memeriahkan segmen giveaway by Cikgu Siti Hazreen. Aku baru saja follow blog nie sebab ramai kawan blog kongsi pasal giveaway nie.


Syarat penyertaan mudah sahaja korang :
1. Wajib follow blog ini. Blog mesti open bukan private sepanjang giveaway ini berlangsung.
2. Post gambar poster di atas di blog korang dan backlink kan kepada entri ini.
4. Pilih 1 sahaja design 1g emas Public Gold klik di sini. Tuliskan mengapa korang pilih design itu. Design yang korang pilih inilah yang akan menjadi hadiah giveaway ini.
5. Letak link entri penyertaan korang pada ruangan komen di bawah.

Kenapa pilih design Public Gold Jamadil Awal?

Antara sebab aku pilih design Public Gold Jamadil Awal (https://pgmall.my/p/S715/9699) sempena dengan kalendar Islam Jamadil Awal. 

Peristiwa penting dalam bulan Jamadil Awal yang berlaku ialah 'Peperangan Mu'tah'. Pertempuran Mu'tah terjadi bertepatan dengan bulan Jumadil Awal 8H yang mana utusan Rasulullah saw telah dibunuh. 

Dan sebenarnya mengikut peraturan seorang utusan tidak boleh dibunuh atau diapa-apakan. 

Selain itu, aku nak join giveaway ini kerana tak pernah lagi kumpul emas Public Gold, setakat ini cuma kumpul emas habib saja. 

Yang lain pun joinlah. Manatau rezeki dapat emas. 



Catat Ulasan

6Ulasan

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.

Catat Ulasan

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !