Giveaway by Shida Radzuan

Assalamualaikum
Bismillah

Klik Banner Untuk Join


Aku menjemput semua rakan blogger untuk join Giveaway Shida Radzuan. Syaratnya mudah sahaja.


Apa yang aku suka tentang blog shida

Apa yang aku suka sangat dengan blog Shida ni. Senang sangat nak loading. Sampai sekarang aku masih usaha lagi nak buat blog aku loading lebih baik haha~ Masa mula-mula follow Shida ini aku banyak belajar edit blog, design semua pun dari Shida juga.

Alhamdulillah sangat membantu aku masa awal-awal berblog dahulu. Terima kasih sangat atas perkongsian ilmu blogging.

Kalau korang perasan, kat blog Shida ini ada senarai Geng Kuat Komen. Aku ini dari dulu lagi konon mahu sangat tersenarai dalam top komentator di mana-mana sahaja blog. Masalahnya aku tak rajin.. Aiihhh..

Apapun terima kasih kerana sudi anjurkan giveaway ini. Kebelakangan ini pun mood menulis merundum. Jadi, giveaway ini sangat membantu untuk kekalkan momentum juga untuk terus menulis. 

Semoga dimurahkan rezeki, dipermudahkan urusan dan bahagia dunia akhirat. InsyaAllah.. Aamiin~



12 Ulasan

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.

  1. Terima kasih nurul sudi join GA shida kalini. terima kasih juga atas ulasan yang diberikan, menulis utk berkongsi :) Good Luck ya!

    BalasPadam
  2. Jalan-jalan dari giveaway yang sama. All the best :)

    BalasPadam
  3. Adakah dari Indonesia boleh bergabung cik?

    BalasPadam
  4. Salam singgah dari giveaway yang sama, best of luck to you.. Semoga ada rezeki untuk semua peserta...

    https://www.shikinrazali.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    BalasPadam
  5. goodluck dan semoga dimurahkan rezeki (",)

    BalasPadam
  6. Goodluck. Ika datang dari giveaway yang sama :)

    https://ikashoid.blogspot.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    BalasPadam
  7. jalan-jalan dari giveaway yang sama

    https://www.mialiana.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.