Terima Bayaran Dari Intellifluence

Assalamualaikum
Bismillah

Terima Bayaran Dari Intellifluence

Sebelum ini aku pernah kongsikan dengan korang kan macam mana nak jana pendapatan dengan Intellifluence. Bayaran dalam USD pula tu. Boleh daftar kat Intellifluence sekarang! Pendaftaran percuma sahaja. 

Hari ini aku kongsikan pula, boleh percaya ka tidak laman Intellifluence ini kan. Seperti yang korang tahu aku ada buat Task pada Bulan Julai yang lalu. So, inilah bukti pembayaran diterima dari Intellifluence.

Terima Bayaran Pertama Dari Intellifluence

Terima Bayaran Dari Intellifluence

Proses Pembayaran Dari Intellifluence ke Paypal

Selepas sahaja kita dah siap buat task yang diberikan. Kalau nak tengok task mana yang dah siap atau belum boleh pergi ke bahagian Message.

Terima Bayaran Dari Intellifluence

Korang boleh lihat lah senarai task yang dah complete, waitlisted, ataupun task yang dah expired. 

Proses pembayaran mengambil masa dalam 15 hari macam tu. Dan korang akan terima payment di Paypal pada setiap hari Jumaat sahaja. 

Don't worry, korang akan tahu bila tarikh payout. (Rujuk gambar) Dan paling best, pembayaran dia sangat cepat. 

Terima Bayaran Dari Intellifluence

Hah.. kalau dah dapat tarikh ni, tinggal tunggu email dari paypal saja. Tepat seperti yang dijadualkan 9 Julai 2021 (Jumaat) aku terima email. 

Terima Bayaran Dari Intellifluence

Terima Bayaran Dari Intellifluence

Kalau korang guna CIMB Bank, biasanya hari Isnin baru korang akan terima pembayaran. (Hari bekerja)

Terima Bayaran Dari Intellifluence

Best sebenarnya jana pendapatan dengan Intellifluence. Tak pun tak rumit. Dan ada pelbagai jenis task yang korang boleh mohon. Aku biasanya pilih mana yang aku suka buat sahaja. Dan of course yang berbayar punya. 

Berminat nak buat duit dengan menulis?