Dikuasakan oleh Blogger.

Sila Tinggalkan Link Blog, Nak Add di Bloglist Sii Nurul

Assalamualaikum
Bismillah

Hai korang, sebenarnya aku plan nak buat Giveaway. Kali terakhir aku buat giveaway pada awal Januari hari tu. Cuma aku rasa hutang nak buat review blog pun belum lagi selesai. huhu~ 

Alhamdulillah, syukur atas nikmat Allah. Aku ingin berkongsi kegembiraan dengan mengajak korang semua yang belum ada dalam senarai bloglist aku di bawah, sila tinggalkan link blog, nak add di bloglist Sii Nurul. 

Sila Tinggalkan Link Blog, Nak Add di Bloglist Sii Nurul

Tiada syarat. Terbuka kepada semua blogger ya. Korang nak letak link blog aku kat senarai bloglist korang pun boleh. Tak letak pun boleh ya. 

Blogger baru atau lama ka. Tak kisah. Aku cuma nak lebih mengenali rakan blogger yang lain. Walaupun aku jarang blogwalking, komen blog korang. Bila ada masa aku usaha juga untuk jenguk blog korang ya. 

Aku nak buat senarai bloglist di pages baru. InsyaAllah kalau senarai ramailah. Manalah tau tak boleh letak ramai sangat di bloglist tu haha~ Niat memang nak buat review semua blogger juga. InsyaAllah doakanlah supaya aku dapat buat review blog korang ya. At least sebulan 2 blog ke. 

Alhamdulillah, dengan izin Allah, berkat pembaca dan sokongan korang semua. Rezeki tak pernah putus sepanjang berblog. Syukur sangat-sangat. Terima kasih yang selalu mendoakan, bagi ilmu, perkongsian, sharing, komen, blogwalking. Semualah baah haha~

Banyak sangat impian aku dalam berblog ini. Doakan semua semuanya dipermudahkan. InsyaAllah kalau ada rezeki bolehlah buat kolaborasi dengan blogger yang lain kan.

Once again terima kasih sangat! Sudilah tinggalkan link blog korang. Nanti aku masukkan dalam bloglist ya. 

PENYERTAAN : ALWAYS OPEN


71 ulasan:

  1. Hampir tiap-tiap hari mesti buka blog Sii Nurul, banyak artikel yang menarik. Harap boleh dimasukkan blog yang setahun jagung ni dalam bloglist nurul. Hee
    https://www.cikguaime.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. Allah.. Alhamdulillah.. terima kasih sudi baca & support blog ni.. Sy dah masukkan dlm list ya~ Hehe

      Padam
  2. hi sii nurul... assalamualaikum.. meh la add https://www.ceritaita.com

    BalasPadam
  3. blog nurul dah ada dalam my bloglist :)

    https://www.tiarasaphire.com/

    BalasPadam
  4. Hi nurul.. kak lisa here .. nak join blog list boleh 😉
    https://www.khalisahazrina.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah add dalam list.. terima kasih kak~ InsyaAllah lepas nie boleh lah sy blogwalking dr bloglist..

      Padam
  5. Haii Nurul. Selamat berkenalan. Saya baru berjinak-jinak dengan blog.

    BalasPadam
  6. Hai Nurul ni link sy www.bondezaidalifah.com

    BalasPadam
  7. K.fiezz here.. Okey, nak jugakkk.. Ni link www.fiezasani.xyz

    BalasPadam
  8. nak nak nak hehe tapi saya ada dua blog la plak hehe.. https://darihatimissmulan.blogspot.com

    BalasPadam
  9. wahhhhh...letak juga lah..
    www.hanshanis.com
    hehehehe

    BalasPadam
  10. nak!.. busyra dah masukkan blog nurul dlm bloglist.. https://www.busyratakiyudin.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQ Busyra.... Sy ingatkan blog busyra dah masuk dlm bloglist.. tak perasan pula..

      Padam
  11. Assalamualaikum. Nak join gak. Abam kie dah letak link nurul dlm bloglist. My url is www.zukidin.com.
    Thanks.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Walaikumsalam.. blog Abe dah ada dlm list hehe~ TQ abe

      Padam
  12. Hai Nurul, Salam perkenalan dari kak ilma

    http://sikititubanyak.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam perkenalan... sy dah letak dlm bloglist ya.. terima kasih join hehe

      Padam
  13. Blog nurul mmg dh ada dlm list kita jgk

    http://anakomak6.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih sudi masukkan kita dlm blogslist! Sy dah letak link dlm blog ya.. ^^

      Padam
  14. Auuuu.. sudi la masukkan blog saya yg biashe biasheee nii.. huhi..

    nonasani.com

    BalasPadam
  15. akak pun nak juga, www.ajumohit.com.. terus kongsikan banyak info bermanfaat untuk semua

    BalasPadam
  16. akak pun berminat juga
    www.ajumohit.com
    Terus berkongsi entri manfaat untuk semua

    BalasPadam
  17. Dah ada ke link kita? hehehehe..
    https://www.sislin76.com ..

    BalasPadam
  18. nah link kita...
    www.ombakbergigi.com

    BalasPadam
  19. hai nurul... suka jd silent reader kat sini.. byk ilmu ttg blog.. suka.. nnt jemputlah ye di https://www.kakmim.com/

    BalasPadam
  20. Sudi-sudilah masukkan link kita ya :)
    www.kasihjuju.com

    BalasPadam
  21. Hai nurul, ni url blog huda - https://www.byfarahh.com

    BalasPadam
  22. Hai Nurul akak Join ya

    www.cikash.com

    BalasPadam
  23. Hai nurul...sudilah singgah blog as ya

    iammasitahsamsudin.blogspot.com

    And jemput join GA As juga :)

    http://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    BalasPadam
  24. Hai Nurul. Ika nak join la :)

    https://ikashoid.blogspot.my

    BalasPadam
  25. Alhamdulillah nak join meriahkan juga. Suka baca perkongsian Nurul, mudah nak faham. ni link https://www.rodiahamir.com/

    BalasPadam
  26. hi nurul.. zati join juga :)

    www.zatisalim.com

    BalasPadam
  27. Hi... Sii Nurul,
    Blog sis sangat cantik dan berinfo. Saya masih merangkak untuk belajar. Masih belum dapat fokus sepenuhnya . Moga dapat istiqamah seperti sis Nurul :)

    www.mamiaster.com

    BalasPadam
  28. Hi Nurul.
    Seronok baca info-info menarik dan penting dalam blog Nurul ni.

    www.myarosli.com

    BalasPadam
  29. joinnnnnn...

    https://www.mialiana.com

    BalasPadam
  30. Semoga terus berjaya dalam dunia blogging. Saya suka singgah sini sebab macam-macam info ada. https://inspiringsharing.blogspot.com

    BalasPadam
  31. Suka membaca diblog ini banyak perkongsian yang saya dapat https://www.awekbawang.com/

    BalasPadam
  32. hai nurul. kalau sudi, kita exchange link ye.

    https://www.adianiez.com/

    BalasPadam
  33. Hi nurul, blog nurul dah lama ada dalam bloglist saya

    https://www.atiqahnajihah.com/

    BalasPadam
  34. kita punya blog dah ada dlm bloglist kak nurul tapi saje nak letak jugak hehe

    https://itsthesuraya,blogspot.com/

    BalasPadam
  35. Wah...blog nurul dah ada dlm bliglist kak..

    www.yayaazura.com

    BalasPadam
  36. Jappp rabiaa nakk letakk blog kak dlm my bloglist jugakk

    BalasPadam
  37. rabiadawiyah21.blogspot.com

    Nnti baca blog rabia ya

    BalasPadam
  38. Nak jugak. Hehehe

    amirnawawi.com

    BalasPadam
  39. hi nak juga😊

    zianaeunos.com

    BalasPadam
  40. hi blog awak dah ada dalam list saya

    jemput tgk sy yg dah lama giler berhabuk hahahaha

    baru nk aktif balik lps tu sendu lagi dan lagi haha

    https://azirafreesia.blogspot.com/

    BalasPadam
  41. Dh bertukar bloglist dh kita 😀
    Mg terus maju jaya dlm blogging dan kerjaya.

    BalasPadam
  42. Nak jugak dik Nurul

    atulhamid.com

    BalasPadam
  43. lama dah follow,hi3
    https://syuderis.blogspot.com/

    BalasPadam
  44. Assalamualaikum Nurul... Memang dah follow Nurul... Ni blog saya ya... https://weolls.blogspot.com

    BalasPadam
  45. Kak Net suka baca blog Nurul macam-macam info ada pasal blog. Moga Nurul makin murah rezeki ya. Ni blog kak Net , https://nettyahhiyer.com

    BalasPadam
  46. Dah lama follow dan selalu baca blog awak. Kalau ada rezeki, saya nak join juga ya :)

    https://www.nurzariniismail.com/

    BalasPadam
  47. Tahniah nurul,mudah mudahan penuh bloglist nurul nnt :)
    kak shida dan nurul dah saling bertukar..terima kasih nurul :)

    BalasPadam
  48. semoga nurul sentiasa murah rezeki. dan dimudahkan segala urusan

    https://thekaellaaaa.blogspot.com/

    BalasPadam
  49. Berminat jugak nak masuk dalam bloglist Nurul,kalau Nurul sudi la...huhu

    http://www.tvmalaysia.online

    BalasPadam
  50. Nak juga masuk dalam list sii nurul.. Blog saya banyak lagi nak kena improve. Kena belajar lagi

    BalasPadam
  51. Semoga semuanya dipermudahkan 😊 Blog saya macam dah ada dalam bloglist kak Nurul hehe terima kasih 😇

    BalasPadam
  52. Assalamualaikum. Selalu perasan bila cari google jumpa blog siinurul. Sy baru berapa bulan belajar blogging. Segan blog mcm sepah. Hehe. Kalau sudi
    Https://www.motivasinformasi.com

    BalasPadam
  53. nak juga, banyak ilmu boleh dapat dari blog ni...

    https://www.panduanpengguna.com

    BalasPadam
  54. akak pun nak juga masuk dalam list, tapi blog akak tak sehebat blog ni la ..

    link : https://scacuncristina.blogspot.com

    BalasPadam

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.