Sila Tinggalkan Link Blog, Nak Add di Bloglist Sii Nurul

Assalamualaikum
Bismillah

Hai korang, sebenarnya aku plan nak buat Giveaway. Kali terakhir aku buat giveaway pada awal Januari hari tu. Cuma aku rasa hutang nak buat review blog pun belum lagi selesai. huhu~ 

Alhamdulillah, syukur atas nikmat Allah. Aku ingin berkongsi kegembiraan dengan mengajak korang semua yang belum ada dalam senarai bloglist aku di bawah, sila tinggalkan link blog, nak add di bloglist Sii Nurul. 

Sila Tinggalkan Link Blog, Nak Add di Bloglist Sii Nurul

Tiada syarat. Terbuka kepada semua blogger ya. Korang nak letak link blog aku kat senarai bloglist korang pun boleh. Tak letak pun boleh ya. 

Blogger baru atau lama ka. Tak kisah. Aku cuma nak lebih mengenali rakan blogger yang lain. Walaupun aku jarang blogwalking, komen blog korang. Bila ada masa aku usaha juga untuk jenguk blog korang ya. 

Aku nak buat senarai bloglist di pages baru. InsyaAllah kalau senarai ramailah. Manalah tau tak boleh letak ramai sangat di bloglist tu haha~ Niat memang nak buat review semua blogger juga. InsyaAllah doakanlah supaya aku dapat buat review blog korang ya. At least sebulan 2 blog ke. 

Alhamdulillah, dengan izin Allah, berkat pembaca dan sokongan korang semua. Rezeki tak pernah putus sepanjang berblog. Syukur sangat-sangat. Terima kasih yang selalu mendoakan, bagi ilmu, perkongsian, sharing, komen, blogwalking. Semualah baah haha~

Banyak sangat impian aku dalam berblog ini. Doakan semua semuanya dipermudahkan. InsyaAllah kalau ada rezeki bolehlah buat kolaborasi dengan blogger yang lain kan.

Once again terima kasih sangat! Sudilah tinggalkan link blog korang. Nanti aku masukkan dalam bloglist ya. 

PENYERTAAN : ALWAYS OPEN