Dikuasakan oleh Blogger.

TAHNIAH! Kepada Pemenang Giveaway Sii Nurul

 

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi akhirnya giveaway ini telah berakhir dengan jayanya. Terima kasih sangat kerana sudi join dan menyokong giveaway ini. Aku terharu sangat-sangat. Dan paling terharu ramai sangat blogger yang aku baru kenal join segmen ini. I mean yang bukan ahli #Biters.

Aku dah blogwalking blog korang dan follow blog yang aku baru kenal. Semoga ikatan antara kita berkekalan. Sebelum itu, korang boleh semak senarai peserta di link di bawah ya. Dan pastikan nama korang dah tersenarai di BLOGLIST 1 & BLOGLIST 2 tau. Jangan malu-malu komen ja di bawah kalau belum tersenarai. 

Lihat senarai peserta πŸ‘‰ Senarai Peserta Giveaway Sii Nurul

Seperti yang dijanjikan, hadiah berupa wang tunai sebanyak RM50 kepada 2 orang pemenang yang bertuah. Dan pemenangnya ialah : 


1. PESERTA NO 14 : https://officialnasa28.blogspot.com/2021/02/giveaway-sii-nurul.html

2. PESERTA NO 38 : https://saranur74.blogspot.com/2021/02/ga-siinurul.html

Sila berikan details seperti di bawah dan email ke nurulatikayunus23@gmail.com 

  • NAMA :
  • NO AKAUN :
  • BANK :
Selain itu, khas kepada 2 orang pemenang di atas aku akan offer FREE DESIGN BLOG dan BLOG KONSULTAN which mean aku akan InsyaAllah bagi tips/cadangan untuk improve penulisan blog, niche blog korang sesuai macam mana, macam mana nak naik trafik or any question regarding blog korang. 

Memandangkan ramai penyertaan, dengan ini ada hadiah tambahan iaitu semua peserta akan aku buat entri khas REVIEW BLOG. Boleh baca ada beberapa blogger yang aku pernah review sebelum ini di SINI

Tahniah semua kepada pemenang dan terima kasih sangat-sangat yang sudi join giveaway ini. Aku buat giveaway yang win-win situation maksudnya tidak rugi bah kan join. Rasanya semua pun dapat hadiah (backlink from bloglist)

Again, jutaan terima kasih sangat-sangat ya. 

50 ulasan:

  1. Tahniah kepada pemenang! Alhamdulilahh..

    BalasPadam
  2. aduhhh hahah i need blog consulten to about google adsense haha ..takpa tak ada rezeki, congrats kepada pemenang :)

    BalasPadam
  3. tahniah kepada para pemenang....

    BalasPadam
  4. Allahu... Alhamdulilah rezeki pertama kali tersenarai sebagai pemenang giveaway. Terima kasih sis Nurul atas anjuran giveaway ni πŸ˜ŠπŸ’•

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah nasaπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰

      Padam
  5. Wah tahniah buat pemenang! InsyaAllah ada rezeki lain akan dtg..thank you sii nurul anjurkan ga niπŸ€—

    BalasPadam
  6. Tahniah kepada semua pemenang.πŸ™‚

    BalasPadam
  7. tahniaahhh kepada semua pemenang :)

    BalasPadam
  8. tahniah kepada semua pemenang

    BalasPadam
  9. Tahniah kepada pemenang. Terima kasih nurul, dah check memang ada tersenarai dalam bloglist 1. Alhamdulillah...

    BalasPadam
  10. wah tahniahh kepada pemenang <3

    BalasPadam
  11. Tahniah kepada semua pemenang :)

    BalasPadam
  12. tahniah kepada yg berjaya! alaa takde rezeki sy kali ni ye...

    its an honor kalau blog dpt di review oleh blogger siinurul.com :) hehe

    BalasPadam
  13. tahniahh buat pemenang.. bestnya ;)

    BalasPadam
  14. waah! congrats Nasa and Sara Nur!
    Thank you too, Nurul for organizing this!

    BalasPadam
  15. Wow bestnyeee. Tahniah pemenang!

    BalasPadam
  16. Tahniah semua pemenang bertuah ni :)

    BalasPadam
  17. Tahniah semuaa.Sorry tak sempat nk join

    BalasPadam
  18. Tahniah kepada kedua pemenang. Saya pun dapat banyak kenal blog baru melalui giveaway ni. Tahniah kepada Nurul ye, atas penganjuran giveaway. :)

    BalasPadam
  19. Tahniah kepada yang menang giveaway

    BalasPadam
  20. Tahniah kepada semua pemenang!! Lepas nih kalau ada lagi, Amer nak join pulak hehe

    BalasPadam
  21. terima. kasih Nurul❤️

    BalasPadam
  22. tqqq nurul
    alhamdulillah
    maaf ye akak lmbt baca

    BalasPadam

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.