TAHNIAH! Kepada Pemenang Giveaway Sii Nurul

 

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi akhirnya giveaway ini telah berakhir dengan jayanya. Terima kasih sangat kerana sudi join dan menyokong giveaway ini. Aku terharu sangat-sangat. Dan paling terharu ramai sangat blogger yang aku baru kenal join segmen ini. I mean yang bukan ahli #Biters.

Aku dah blogwalking blog korang dan follow blog yang aku baru kenal. Semoga ikatan antara kita berkekalan. Sebelum itu, korang boleh semak senarai peserta di link di bawah ya. Dan pastikan nama korang dah tersenarai di BLOGLIST 1 & BLOGLIST 2 tau. Jangan malu-malu komen ja di bawah kalau belum tersenarai. 

Lihat senarai peserta πŸ‘‰ Senarai Peserta Giveaway Sii Nurul

Seperti yang dijanjikan, hadiah berupa wang tunai sebanyak RM50 kepada 2 orang pemenang yang bertuah. Dan pemenangnya ialah : 


1. PESERTA NO 14 : https://officialnasa28.blogspot.com/2021/02/giveaway-sii-nurul.html

2. PESERTA NO 38 : https://saranur74.blogspot.com/2021/02/ga-siinurul.html

Sila berikan details seperti di bawah dan email ke nurulatikayunus23@gmail.com 

  • NAMA :
  • NO AKAUN :
  • BANK :
Selain itu, khas kepada 2 orang pemenang di atas aku akan offer FREE DESIGN BLOG dan BLOG KONSULTAN which mean aku akan InsyaAllah bagi tips/cadangan untuk improve penulisan blog, niche blog korang sesuai macam mana, macam mana nak naik trafik or any question regarding blog korang. 

Memandangkan ramai penyertaan, dengan ini ada hadiah tambahan iaitu semua peserta akan aku buat entri khas REVIEW BLOG. Boleh baca ada beberapa blogger yang aku pernah review sebelum ini di SINI

Tahniah semua kepada pemenang dan terima kasih sangat-sangat yang sudi join giveaway ini. Aku buat giveaway yang win-win situation maksudnya tidak rugi bah kan join. Rasanya semua pun dapat hadiah (backlink from bloglist)

Again, jutaan terima kasih sangat-sangat ya.