Semak Penyertaan Giveaway Sii Nurul | Sempat Lagi Nak Join

Assalamualaikum
Bismillah

Hai semua, aku cuma nak buat entri ringkas sahaja. First of all terima kasih sangat-sangat yang sudi join Giveaway Sii Nurul (24 Januari - 20 Februari 2021) tak sangka nampak meriah pula giveaway ini. Walaupun hadiah tak seberapa. 

Klik banner untuk join


Yang dah join boleh semak penyertaan korang ya. Dan jangan lupa komen andai ada nama korang yang tercicir. Semak Penyertaan Giveaway Sii Nurul di SINI

Dan jangan lupa juga semak nama korang di senarai BLOGLIST 1 dan BLOGLIST 2 di bawah ya. Boleh inform andai aku lupa nak masukkan link blog korang. Yang belum join, sempat lagi nak join ya. Ada 3 hari lagi sebelum tamat giveaway.

Kelebihan join giveaway ini : 
  • Dapat mengeratkan silaturahim antara blogger
  • Blogger baru atau lama semuanya akan diletakkan dalam bloglist
  • InsyaAllah akan menaikkan Domain Authority (DA) blog korang. Semak di SINI
  • Naikkan trafik blog
  • Mudah nak blogwalking sebab biasanya baca artikel kat bloglist dahulu
  • Of course ada hadiah kepada pemenang

Memandangkan agak ramai yang join, InsyaAllah ada kelapangan aku akan buat review blog korang ya. Terima kasih sebab support. Semoga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan urusan kalian ya.