SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST LETOPSS BY EZA BOOM BOOM

Assalamualaikum
Bismillah

klik banner untuk join

Sebab ingin disenarai dalam bloglist Eza :

1. Pertama sekali of course nak support Eza sebagai seorang blogger. If I'm not mistaken Eza ni pun dah lama juga berblog cuma tak aktif dan kini nak aktif kembali dengan wajah blog yang baru. 

2. Nak jadikan bahan untuk buat entri sebab kebelakangan ini tiada idea sangat nak tulis apa kat blog hehe. Nak capai target 200 entri tahun ni haha~

3. Eza ni boleh dikatakan sangat rajin bertanya. Jadi aku memang suka sangat dengan semangat Eza. Lagipun memang tak rugi tau follow sebab setiap entri yang Eza tulis sangat menarik. Aku memang suka sangat.

Marilah kita sama-sama support blog Eza ya~


17 Ulasan

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.

  1. Terima kasih sudi join segmen Eza ya. Eza sangat hargai. Awaklah selalu yang menjawab soalan Eza tu. Hehe! Happy blogging dan ceria selalu tau :)

    BalasPadam
  2. datang dari segmen yang sama hehe

    BalasPadam
  3. Dtg dari segmen yg sme..
    salam perkenalan..

    http://leylanurjatiey.blogspot.com/2020/12/segmen-pencarian-bloglist-letopss-by.html

    BalasPadam
  4. Menarik.
    Macam nak join jugaklah

    BalasPadam
  5. selamat bersegmen n all da best!

    BalasPadam
  6. selamat berjaya. Saya luqman dari Segmen yang sama jugak! done follow blog.

    BalasPadam
  7. selamat bersegmen., gudluck ;p

    BalasPadam
  8. Selamat bersegmen semua..mesti ramai xsabar nk tunggu result 29 hb ni kan..sape pemenang bertuah tu..

    BalasPadam
  9. jalan-jalan dari segmen yang sama

    https://www.kasihjuju.com/2020/12/segmen-pencarian-bloglist-letopss-by.html

    BalasPadam
  10. Singgah melawat...selamat berblogging...

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.