SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST LETOPSS BY EZA BOOM BOOM

Assalamualaikum
Bismillah

klik banner untuk join

Sebab ingin disenarai dalam bloglist Eza :

1. Pertama sekali of course nak support Eza sebagai seorang blogger. If I'm not mistaken Eza ni pun dah lama juga berblog cuma tak aktif dan kini nak aktif kembali dengan wajah blog yang baru. 

2. Nak jadikan bahan untuk buat entri sebab kebelakangan ini tiada idea sangat nak tulis apa kat blog hehe. Nak capai target 200 entri tahun ni haha~

3. Eza ni boleh dikatakan sangat rajin bertanya. Jadi aku memang suka sangat dengan semangat Eza. Lagipun memang tak rugi tau follow sebab setiap entri yang Eza tulis sangat menarik. Aku memang suka sangat.

Marilah kita sama-sama support blog Eza ya~