Dikuasakan oleh Blogger.

Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends

Assalamualaikum
Bismillah

Baru-baru ini Mamapipie ada menganjurkan giveaway. Alhamdulillah aku menang blouse untuk giveaway tersebut. Walaupun giveaway yang lepas dah tamat, ada satu lagi giveaway yang dianjurkan oleh mamapipie dan kawan-kawannya yang mana hadiah tersebut adalah berupa wang tunai. So, marilah kita sama-sama memeriahkan giveaway ini. 

Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends. Ini adalah sticky post sehingga 29 February 2020 nanti. So sehingga itu, entry terbaru mama ada di bawah post ini ye. Jom ramai-ramai join Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends.

Giveaway Wang Tunai Mamapipie


Syarat-syarat Penyertaan Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends


  1. Terbuka kepada blogger yang menetap di Malaysia bagi memudahkan urusan bank in wang tunai
  2. Buat satu blog post bertajuk "Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends". Tepek banner di atas beserta link ke post ini.  Boleh copy code html yang mama dah sediakan di bawah post ni bagi memudahkan kerja korang.
  3. Tag 3 rakan 
  4. Wajib Follow Youtube ibusyurga: Klik Sini -> Youtube ibusyurga
  5. Wajib Follow & Letak Blog di bawah ke dalam Bloglist korang
Ini syarat wajib dan mama akan check satu.. satu.. Kalau tak patuhi syarat ni korang akn disqualified.

Mama galakkan korang rajin singgah dan komen blog penaja kerana hadiah utama akan dipilih sendiri oleh penaja. Mama pun tak pasti bagaimana cara mereka akan memilih pemenang nanti..

  • Digalakkan Follow Media Social Mama: Instagram FB Youtube Twitter FB Page
  • Last sekali, tinggalkan link pernyertaan korang di post ini.
  • Tarikh tutup giveaway adalah pada 29 Feb 2020 11.59 malam. 
  • Insya Allah, pemenang akan diumumkan pada 5 mac 2020

Hadiah Wang Tunai RM1000 - Senarai Hadiah

Wang tunai sejumlah RM 1000 akan dihadiahkan kepada 17 orang pemenang.. Banyak kan.. Alhamdulillah, Semoga murah rezeki penaja kita. Sama-sama kita doakan agar penaja-penaja kita sentiasa murah rezeki dengan rezeki yang berkat, diberkati Allah dan bisnes sentiasa menjadi. Seramai 17 pemenang akan dipilih memenangi total RM1000 nanti. Pemenang hadiah utama akan dipilih sendiri oleh pihak penaja. Jom tengok senarai hadiah yang akan dimenangi:

Hadiah RM200 (Seorang Pemenang)

1 x RM200

Hadiah RM100 (2 Orang Pemenang)

2 x RM100

Hadiah RM50 (14 Orang Pemenang)

14 x RM50


Korang boleh copy code html di bawah dan paste as html dalam blog post korang. Good luck semua!!


Aku tagged blogger : Beeha Azman | Blog Rabia Adawiyah | Umi Nazrah

24 ulasan:

  1. Besar juga hadiahnya ya. Mantaplah

    BalasPadam
  2. Lumayan hadiahnya
    mudah2an berjaya

    BalasPadam
  3. TQ Nurul sudi join GA mama. good luck ye

    BalasPadam
  4. rajinnya dia join segmen.. semoga berjaya ya !!

    BalasPadam
  5. Semoga berjaya :)
    Singgah dari GA yang sama (:

    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    BalasPadam
  6. goodluck dari GA yang sama :)

    https://sayesyadiya.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. Hi.. singgah BW dari segmen yang sama.. Good luck
    http://ourmemoria.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    BalasPadam
  8. Hai~! Nisha singgah sini dari giveaway yang sama ^^
    Salam perkenalan dan goodluck ya ^^
    https://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    BalasPadam
  9. Salam kenal. Saya dari giveaway yang sama. Good luck yer.

    https://izahafizah.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html?m=1

    BalasPadam
  10. goodluck,singgah dari GA sama :D

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm-1000-mamapipie.html

    BalasPadam
  11. Good luck Nurul 💗

    Balas kunjungan ☺️

    BalasPadam
  12. Nija Blogging dah pemenangnya kan

    BalasPadam
  13. good luck ya...
    BW dari GA yang sama...

    http://hatinufid.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    BalasPadam

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.