Segmen Beeha Mencari Bloglist Baru

Assalamualaikum
Bismillah

Dah lama tak join segmen. Kali ini aku akan menyertai segmen yang dianjurkan oleh sahabat blogger iaitu Beeha Azman. Beeha ini jarang tau buat segmen, jadi kalau dia dah buat of course lah aku support. 

Aku ingat lagi Beeha merupakan antara sahabat blogger yang aku kenal semasa mula-mula aktif berblog. I feel her. Ramai blogger yang dulu aku follow sekarang dah tak aktif menulis. So, apabila tengok Beeha ni masih aktif rasa happy lah sebab masih boleh lihat perkembangan sahabat lama. 

Klik Banner Untuk Join

Dulu selalu juga blogwalking dan berbalas komen kat blog Beeha. Apabila dia dah belajar kat luar negara, wah rasa kagum juga. Okay banyak cerita sampai lupa dah tujuan asal menulis entri ni. Korang jangan lupa join okay segmen Beeha. She's friendly, kind and beautiful. Jadi mesti join~

Syarat-syarat untuk meyertai segmen ini:

1. Follow blog Beeha Azman dan subscribe Youtube Channel.
2. Kemudian tulis title post seperti di atas, copy banner dan backlink ia ke post ini.
3. Tag dua blogger lain.
4. Jangan lupa tinggalkan link entri anda di ruang comment


Nanti Beeha akan followback blog korang :D


Segmen ini akan berlangsung lebih kurang tiga minggu sehingga 18 Februari 2020.

Selamat bersegmen!!

Dear Beeha, 
Aku berharap bahawa hubungan persahabatan ini akan berkekalan. Walaupun kita hanya kenal di blog, jumpa pun tak pernah. Aku berharap suatu hari nanti kita akan dipertemukan. Maybe one day kalau ada rezeki lebih aku dapat travel tempat Beeha pula. So boleh lah jadi tour guide kan. hehe. Semoga dimurahkan rezeki, diberkati umur, dan diberikan kesihatan yang baik. Take care always. 

Aku tag blogger Miza Talib & KasihkuAmani