Dikuasakan oleh Blogger.

ZStar Global - Servis Pemasaran Digital Malaysia

Assalamualaikum
Bismillah

Hai semuanya! Entah mengapa sejak kebelakangan ini aku sering terbaca tentang ZStar Global ini. Maka, aku rajin-rajinkanlah diri ini membaca artikel daripada rakan blog lain dan website rasmi ZStar Global ini. Rupanya bagus tau! Sangat recommended untuk pemilik syarikat yang ingin meningkatkan kualiti dalam servis pemasaran digital terkini.

ZSTAR GLOBAL

Apakah Itu ZStar Global? (We Plan. We Create. We Manage)

Dengan pengalaman lebih dari 5 tahun, Zstar Global menyediakan perkhidmatan pemasaran dan pengiklanan secara semua dalam satu (All In One). ZStar Global membantu pemilik syarikat dalam membentuk sebuah perincian kandungan yang hebat, membina kesedaran jenama produk dan meningkatkan penjualan produk syarikat anda.

APAKAH ITU ZSTAR GLOBAL

Lima Kelebihan Yang Dimiliki ZStar Global

  • 5 tahun pengalaman
  • Sudah mempunyai lebih daripada 70 pelanggan yang setia bersama kami sepanjang empat tahun ini.
  • Antara SEO terbesar yang mendapat permintaan yang tinggi daripada pelanggan.
  • Telah mencapai peningkatan pelanggan sebanyak lima kali ganda sejak penubuhan.
  • Sebanyak 13 industri telah diberikan perkhidmatan sepenuhnya oleh kami 

Kenapa Anda Perlu Pilih ZStar Global – SERVIS PEMASARAN DIGITAL MALAYSIA

  • ZStar mempunyai semua perkhidmatan di dalam pemasaran digital untuk bisnes anda! 
  • Nak brand anda lebih dikenali? Apabila nama brand anda mula dikenali, maka lebih mudah untuk menghasilkan Sales. Cuba lihat Brand seperti Apple, Fashionvallet, Lazada danpelbagai lagi.
  • Tidak tahu membuat ayat jualan (copywriting)? Tak payah risau anda akan mendapat sentuhan Pakar Copywriting Di Malaysia.
ZStar Global All in One Marketing

Perkhidmatan pemasaran digital yang disediakan oleh ZStar Global

ZStar Global All in One Marketing

Perkhidmatan Bersifat All in One Marketing 


Medium digital juga dibantu untuk meningkatkan perkhidmatan pemasaran digital syarikat anda. Mereka akan membantu untuk meluaskan lagi jaringan sosial perniagaan syarikat melalui semua media sosial yang trending pada masa kini. 

Jangan risau, ZStar Global juga telah diiktiraf oleh Facebook sebagai Media Planning Professional! Pastinya perkhidmatan mereka sangat mementingkan kualiti terhadap strategi pemasaran yang berkesan. 

Perkhidmatan Disediakan Dalam Bentuk Pakej

ZStar Global juga menyediakan bebarapa pakej mengikut kemampuan sesebuah syarikat:
  • Bulanan
  • Suku Tahunan
  • Tahunan
Jangan risau, mereka akan menerangkan semuanya satu persatu untuk pelanggan memahami setiap pakej yang disediakan.

Aktiviti dari belakang tabir (Behind The Scene) yang dijalankan oleh ZStar Global

Aktiviti dari belakang tabir (Behind The Scene) yang dijalankan oleh ZStar Global

Aktiviti dari belakang tabir (Behind The Scene) yang dijalankan oleh ZStar Global 



Hasil Fotografi Berkualiti daripada ZStar Global

SUPER KAN ‘BRAND’ ANDA SETANDING ‘BRAND’ POPULAR

Pemasaran secara digital sangat penting. Anda akan ketinggalan jika tidak lakukan hari ini. ZStar Global merupakan sebuah team yang begitu berpengalaman dan ghairah membantu menghasilkan perkhidmatan pemasaran digital yang cantik, kemas dan moden untuk para pelanggan mereka. Paling penting ianya dapat meningkatkan sales bisnes anda. 


Untuk maklumat lanjut,  sila layari di media sosial ZStar Global :

ZStar Global | Your Marketing Partner
( All in One Marketing Services Malaysia )
Block B-2-5, Level 2 Northpoint,
Mid Valley Mall City, No.1,
Medan Syed Putra Utara,
59200 Kuala Lumpur

012-7723480 / 03-27031398

6 ulasan:

  1. cantik betul hasil gambar yang diambil tu suka mama tgk

    BalasPadam
  2. Sekarang kalau nak berniaga ada banyak peluang untuk kembangkan bisnes. macam2 servis pemasaran dah ada. Bagus untuk company2 yang baru nak mula naik dan cipta nama untuk dikenali.

    BalasPadam
  3. ni salah satu marketing yg bg utk business kan

    BalasPadam
  4. kalau pandai marketing mmg laku barang.. kadang2 orang gune platform begini bagus untuk produk jualan..

    BalasPadam
  5. Wah macam-macam pakej yang ditawarkan. Hasilnya pun tiptop.

    BalasPadam

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.