Dikuasakan oleh Blogger.

SUNSHINE GIVEAWAY BY OMBAKBERGIGI

Assalamualaikum
Bismillah

Seramai 4 orang pemenang akan dicari. Jangan lupa join SUNSHINE GIVEAWAY BY OMBAKBERGIGI ya ~


Klik banner untuk join 

Syarat yang dikenakan pun agak mudah :

  • Follow blog Ombak Bergigi dan Follow Instagram @ombakbergigi 
  • Buat entri bertajuk SUNSHINE GIVEAWAY BY OMBAKBERGIGI
  • Sila jawab soalan ini dan ianya WAJIB "Apakah perkara yang menceriakan hari anda sepanjang Januari 2020?"
  • Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen 
  • Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 24 March 2020.
  • Pemilihan pemenang akan berpandukan En.Random.org atau terpulang kepada OM jika tiba-tiba rajin nak pilih secara manual.

Jawapan kepada soalan "Apakah perkara yang menceriakan hari anda sepanjang Januari 2020?"


Hmm.. Aku pun tak pasti..

Kalau tengok daripada segi blogging. Perkara yang mengembirakan pada bulan Januari ialah target untuk capai 1 Juta pageviews blog dah tercapai. Which is really amazing for me sepanjang bergelar blogger. 

Dulu rasa macam mustahil je nak dapat views macam tu. Sekarang pula macam tak percaya pula dah capai benda yang dirasakan mustahil sebelum ini. 

Selain itu, perkara yang paling mengembirakan ialah aku dah dapat balik Google Adsense selepas tukar domain. Sedih juga sebenarnya sepanjang takda adsense tu. Dah lah kerja pun hanya berblog so really affected my blogging mood. 

Alhamdulillah sekarang iklan dah menari-nari di blog. Syukur sangat dan tak lama lagi akan cashout adsense kali ke-2. Alhamdulillah..

Apapun aku doakan supaya kita semua dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan dan umur yang diberkati dan dipermudahkan urusan dunia akhirat. :D 


11 ulasan:

  1. selamat bersegmen ! bestnya pv 1 juta !! tahniah !

    BalasPadam
  2. goodluck..

    saya join juga..

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. Singgah dari GA yang sama :)

    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/03/sunshine-giveaway-by-ombakbergigi.html

    BalasPadam
  4. Ala dah tamat tempoh. Baru ingat nak join kan diri :D

    BalasPadam

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.