Lirik Lagu I Want You To Love Me - Alif Satar

Assalamaualikum
Bismillah


Lirik Lagu I Want You To Love Me - Alif Satar

VERSE 1
Setiap kali ku tenggelam dalam perasaan hatiku
Hanya wajahmu dalam fikiranku (Adakah kau pun begitu)
Dan tiap kali ku merindu rasa yang menikam di kalbu
Ku terhempas bila teringatkanmu

PRECHO
Kembalikan padaku
Waktu yang lalu
Kini ku tak lagi mampu mencinta seperti dulu

CHORUS
I want you to hate me
Don’t want you to care
Kerna ku tak layak memiliki
Dirimu yang setia menanti

I want you to hate me
Don’t want you to care
Kerna ku tak sanggup melihatmu
Tersakiti kerna diri aku

POST-CHORUS
Siapa yang bisa buat ku berubah (It’s You)
Siapa yang bisa buat ku merasa (It’s You)
Bahgia saat diri aku terjaga
It’s you, I know it’s you

VERSE 2
Ohh aku tahu pernah ku berjanji takkan ada yang mengganti
Itukan hati berubah kan pasti

PRECHO
Kembalikan padaku
Waktu yang lalu
Kini ku tak lagi mampu mencinta seperti dulu

CHORUS
POST-CHORUS

BRIDGE
Kini ku tahu dirimu 
Yang terakhir 
Buat diriku
Ku beri segala 


Composed by Faizal Tahir, Ezra Kong, Romeo, Mike Chan
Lyrics by Faizal Tahir, Ezra Kong, Romeo, Mike Chan, Alif Satar
Produced by Faizal Tahir

1 Ulasan

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.

  1. Alif Satar ni mmg versatile...lakonan pun bagus dan suara dia mmg sedap didengar dan memang turun dari bapa dia yg punya suara sama mcm dia..dan paling menarik..dia tidak sombong

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.