Alhamdulillah, Cashout SushiVid Has Been Approved

Assalamualaikum
Bismillah

Alhamdulillah. Terima kasih sangat kepada sesiapa sahaja yang sudi terima invitation SushiVid kat email. Semoga kalian semua dimurahkan rezeki. Sebenarnya SushiVid ini aku dah lama join. Cuma masa tu aku tak tahu lagi macam mana nak promote dan naikkan income tu.


SushiVid ini merupakan platform yang sangat bagus untuk menjana income dalam nilai USD. Malah pendaftaran pun secara percuma. Hanya perlu memenuhi salah satu daripada 3 syarat tersebut :
  • YouTubers: 250 subscribers
  • Instagrammers: 2,000 followers
  • Bloggers: 2,000 visits every month
Melalui SushiVid inilah kita boleh menjana income dengan propose mana-mana pengiklanan yang sedang berlangsung. Malah kita bebas untuk memilih kempen atau review yang ada. Sekiranya proposal kita diluluskan boleh dapat income minimum USD20. Alhamdulillah, aku dah join SushiVid ini tak sampai seminggu dan setakat ini telah mengumpul sebanyak USD26.32.



First time merasa USD ~~~ huhuhu

So, macam mana tips nak naikkan income SushiVid ni?

1. Rajin promote Unique Referral Link korang kat facebook, twitter, dan email.



Sebenarnya ini ja yang aku buat sepanjang seminggu. Alhamdulillah dalam 2 3 hari income perlahan-lahan akan naik. Dalam lebih 50 email invitation yang aku hantar, ada 5 orang yang dah sign up. Terima kasih sangat. Semoga kalian dimurahkan rezeki.

2. Promote SushiVid di Facebook page atau instagram korang. 


Setiap kali ada yang sign up, aku akan ucapkan terima kasih kat facebook page sekaligus promote referral link tue. Aku happy sebab ada juga yang sudi terima email invitation tu. 



3. Jangan Abaikan Google+ Kerana Ia Juga Membantu

Manfaatkan semua media sosial yang kita ada. Kalau korang ada join group atau communities di Google Plus, jangan lupa promote dan invite rakan-rakan lain manalah tau ada yang terlepas pandang. Daripada 100 invitation pasti ada 1 orang yang berminat. Huhuhu~

Semoga tips yang diberikan sedikit sebanyak membantu korang. 




Alhamdulillah, Cashout SushiVid Has Been Approved !! huhuhu~


Bagi yang belum register boleh >> Sign up kat SINI<<