Copywriting

BAGAIMANA MENARIK PROSPEK BERMINAT NAK BELI PRODUK ATAU SERVIS ANDA DENGAN MENGGUNAKAN AYAT COPYWRITING YANG HEBAT DAN MEMUKAU?

Pernah jemm tak tahu nak tulis apa dalam copywriting?
Tak tahu nak susun ayat-ayat dengan betul.

Takut salah teknik letak dalam ayat copywriting.
Risau susunan ayat tak betul dan tak berkesan.

Normal, ramai hadapi situasi macam ni. Tak hairan ramai yang terus hentam belasah jer buat ayat copywriting yang bila dibaca balik memang ayat entah apa-apa.

Ni bagi yang masih belum betul-betul kenal dunia bisnes, sangka copywriting ni sesuatu yang remeh boleh guna ayat campak-campak.

Seni copywriting ni ada cara dan tekniknya. Ada peraturan tertentu yang kita kena ikut. Ada pantang larang tertentu kita kena elakkan. Memang dalam copywriting ada dimasukkan strategi dan psikologi untuk kuatkan lagi ayat tu.

Semua ni supaya dapat timbulkan keinginan dan kesedaran untuk bakal pelanggan kita cepat-cepat selesaikan masalah dia hadapi tu melalui produk / servis kita jual ni.

Pentingnya wajib teruskan menuntut ilmu, walaupun rasa macam dah cukup power. Rendahkan ego bila berdepan dengan ilmu.

Nak tahu formula-formula asas dalam copywriting? 





APA YANG ANDA AKAN BELAJAR DALAM EBOOK NI?
  1. Belajar psikologi dan emosi yang buat prospek membeli
  2. Belajar buat kajian mendalam sebelum mula bina ayat
  3. Belajar seni bahasa dan gaya lenggok ayat memujuk
  4. Belajar dan faham teknik nak tulis headline power 
  5. Belajar untuk pasang strategi untuk paksa orang beli 

EBOOK INI SESUAI UNTUK SIAPA?
  1. Para peniaga online ataupun offline
  2. Marketer yang asyik buat iklan berbayar tetapi sendu dan tiada sambutan .
  3. Ejen/Dropship yang mahu naikkan sales tanpa perlu bergantung pada copywriting HQ yang sudah tepu digunakan agen lain.
  4. Founder yang nak team/staff belajar ilmu copywriting.
  5. Peniaga yang nak asah ilmu copywriting 

Boleh klik butang “Dapatkan Sekarang” di bawah ni untuk dapatkan kesemua 1+3 ebook ni.





0 Response to "Copywriting"

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.